sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Elävä, virheetön meikkipohja

Löysin hiljattain laatikosta tuotteen, jota en tiennyt omistavani. Olen saanut paljon meikkejä sieltä sun täältä (yleensä työn puolesta, mutta ei siitä sen enempiä) enkä aina pysy perässä siinä, mitä kaikkea omistan. Tämähän on aika uusi tuote eli vasta markkinoille saapunut/saapumassa. Eli kyseessä on osa Macin ja DSquared2-muotisuunnittelijakaksikon yhteistyönä tuotettua sarjaa. Sculpt and Shape Bone Beige / Emphasize -rasia sisältää kaksi puuterimaista (vaaleampi väri ehkä ihan pikkuriikkisen voidemainen) väriä, joiden tarkoitus on auttaa kasvojen muotoilussa. Käytän tämän levittämiseen ihan poskipunasivellintä, ja varsinkin tuo vaalea väri levittyy mukavasti. Tummempi väri on vähän huomaamattomampi eli myös aika turvallinen käyttää. Se ei jätä mitään hurjia rajoja. Eli homman nimihän on se, että tuota vaaleaa väriä voi levittää korostusta tuomaan silmien alle, nenän varteen, otsaan ja leukaan, ja tummaa väriä voi aurinkopuuterin tavoin käyttää poskikuoppiin, hiusrajaan ja leuan alle.

Täytyy kyllä sanoa, että aika hauska tuote. Kaunis meikkipohja on kuitenkin kaiken meikin perusta, ja tällaisella tuotteella saa platkuun meikkivoidepohjaan lisää elävyyttä. Suosittelen :)

Ja ennen (tai jälkeen, ihan miten vaan) Macin tuotetta voi pikkuvirheet peittää Louis Widmerin Skin Appeal Coverstick -kynällä. Itselläni ainakin tämä sävy 01 oli todella täydellinen, ja koska tämä on ohut kynä, niin tällä oikeasti on helppo peittää pikkuvirheet. Ohuella kärjellä on helppo tähdätä näppyyn ilman, että puoli poskea on peiteaineen peitossa. Kätevä, peittävä ja tarpeellinen, joten suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!