maanantai 5. lokakuuta 2009

Iholle mattapinta

On kolme asiaa, jotka eivät sovi yhteen: tapa jättää asiat viime tippaan, kiiltelevä iho ja lähestyvät häät. Paniikki meinasi iskeä, kun en vielä hääviikon alussa ollut löytänyt tuotetta, joka olisi tehnyt kiiltoon taipuvan ihoni tilapäisesti mattapintaiseksi. Minulla oli kyllä varalla Dermosilin Mattavoide, josta omistin pari näytepussia. Se toimi ihan hyvin, mutta kaipasin vielä vähän jotain extraa.
Matkalla töistä kotiin päätin katsastaa The Body Shopin valikoiman, ja sieltä tarttui käteeni merilevän voimalla toimiva Seaweed Mattifying Moisture Lotion SPF 15. Tuotetta kokeiltuani päätin sen saavan olla hääpäiväni pelastus. Voide on pehmeän tuntuinen iholla, tuoksuu raikkaalta ja pitää ihon mattapintaisena. Varsinkin arkikäytössä se toimii kuin unelma. Itse häissäkään en huomannut ongelmia, mutta hääkuvia katsellessa huomasin ihoni kuitenkin kiillelleen. Kyseessä oli kuitenkin omalla tavallaan raskas ja pitkä päivä, joten en lue sitä tuotteen heikkoudeksi. Arkipäivän normistressin voide kestää kyllä mainiosti. Suosittelen :)

Nyt jälkiviisaana toivoisin, että olisin jo elokuussa tiennyt parivaljakon Rimmel + L'Oréal Paris olevan niin lyömätön yhdistelmä kiillon estämiseksi. Olen nyt useana aamuna testannut tätä yhdistelmää eikä naama kiillä entiseen malliin vielä illallakaan. Aionkin seuraavaksi testata Rimmelin meikkipuuteria vielä meikkivoiteen päälle, sillä tarpeeksi peittävä Rimmel ei minulle ole, vaikka sen peittävyyteen olenkin viime päivät tyytynyt. Kumpikin tuote riittää yksinäänkin poistamaan kiillon, mutta maksimiturvaksi olen kokeillut niitä yhtä aikaa. Superhyvä tulos!

2 kommenttia:

  1. mitä tuo merilevävoide maksaa?

    VastaaPoista
  2. Body Shopin sivujen mukaan ( http://www.thebodyshop.fi/tuotteet-kasvot-merileva.shtml ) tuote maksaa 20 e, mutta muistaakseni liikkeessä se maksoi 18 e ja risat.

    Jos lähelläsi ei ole liikettä, niin body shopin sivuilta pystyt tilaamaan postimyyntilomakkeen, jolla tilaus onnistuu.

    -Gloss-

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!