tiistai 27. lokakuuta 2009

Energistä sitruunaa


Dermosilin suihkugeelin
loputtua otin käyttöön kaapissa kutsuvan näköisinä seisoneet Paul Mitchellin Lemon Sage -suihkugeelin ja vartalovoiteen. Tämähän tarkoitti sitä, että Lumenen Span piti mennä vaihtopenkille, sillä tokihan minun pitää käyttää saman sarjan tuotteita, jos mahdollista.

Kyseiset tuotteet ovat piristävän sitruunan tuoksuisia, ja lupaavatkin energisoida päivän alun mukavasti. Noh, sehän sopisi, jos kävisin suihkussa aamuisin. (No, lauantaiaamut ovat poikkeus.) Nämä kyllä ovat todella pirteän tuoksuisia, ja varmasti takaavat kunnon aamuherätyksen. Niin voimakas sitruunan tuoksu näissä on. Mutta eivät ne silti yöuniakaan pilaa, nou hätä.

Suihkugeeli vaahtoaa enempi kuin Dermosilin vastaava, mutta ei ehkä vieläkään tarpeeksi sheivausta ajatellen. Mutta en valita. Täyttää enemmän kuin paremmin minimivaatimukseni. Lisäksi levittyy hyvin, joten suihkuhetki ei takkua.

Vartalovoide levittyy myös ihan superhyvin, kosteuttaa loistavasti ja kuivuu sopivan nopeasti jättäen silti mukavan pehmeän tunteen.

Suosittelen :)

Muistaakseni näitä tuotteita saa myös rauhoittavan laventelin tuoksuisena, mikä ehkä palvelisi minun suihkutottumuksiani paremmin. Yötä vasten rauhoittava laventeli kuulostaa ihan kivalta. Ehkä sitten joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!