lauantai 3. lokakuuta 2009

Revlonin peittävä superaine


En malta enää.. Pakko hehkutella Revlonin ColorStay-peitevoidetta. Kun ensin tätä kokeilin, olin superpettynyt, ja valmis antamaan tämän jollekin pois nurkistani. Ilmeisesti neitsytmatka epäonnistui kuitenkin siksi, etten malttanut odottaa aineen tulevan kunnolla ulos, vaan ensimmäiset pisarat olivat vain jotain laimeaa nestettä kunnon tavaran odottaessa ulospääsyään. Jonkin luonnonoikun takia sain päähäni kokeilla tätä siis uudelleen, ja hämmästys oli suuri, kun tummat silmänaluseni peittyivät superpeittävän aineen alle. Vaikkei tämä valokynä olekaan, toi se myös aavistuksen piristävää valoisuutta silmieni alla. Aivan huippuainetta! Suosittelen :)

Aion ladata blogiini itse ottamiani kuvia, kun vain ensin materialisoin itselleni kameran. Vakuutan kuitenkin, että omistan kaikki esittelemäni tuotteet, ja olen niitä aikuisten oikeasti testannut. Otan niistä vaikka ryhmäkuvan todisteeksi kameran saatuani ;)

Päivän vinkki: Kanna aina mukanasi topsitikkuja. Kun huomaat kesken päivän silmämeikkiesi valahtaneen, pyyhkäise ripsarin jämät alaluomeltasi kostutetulla topsitikulla pois, ja sipaise tilalle Revlonin peitevoidetta. Meikkisi näyttää taas siistimmältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!