maanantai 26. lokakuuta 2009

Lämmöltä suojaajat

Minulla on joitain tuotteita, joiden tehosta en tiedä enkä ole varma, mutta silti niitä on pakko käyttää. Esimerkkinä voisin nyt antaa tuotteet, joiden on tarkoitus on estää hiuksia vahingoittumasta lämmön vaikutuksesta, kuten föönattaessa tai käytettäessä suoristusrautaa (jota käytän ja paljon!) Aktiivisessa käytössä minulla on tähän tarkoitukseen kaksi tuotetta. Toinen niistä on kampaajani suosittelema L'Oréal Professionnelin Thermo Repair, joka on lämpöaktiivinen hoitovoide. Eli se lupaa jälleenrakentaa hiusta lämmön avulla. No ensinnäkin, tämä voide tuoksuu ihanalta! Olo on kuin olisi kampaajalla käynyt, ja kaikki tuoksun ansiota. Koska tämä on voidemaista, niin käytän tätä joskus liikaa. Tuollaisesta purkista, kun on vaikea saada juuri oikeaa määrää. Tästä seuraa se, että hiukset ovat ihan märät kun alan suoristusrautaa käyttämään, ja hiukset höyryävät hurjasti. Mutta sehän ei ole vaarallista. Ärsyttävää tämän tuotteen laittamisessa on kyllä se, että kädet ovat ihan tahmaisen aineen peitossa, kun tätä käyttää. Mutta kelpo tuote.

Toinen tähän tarkoitukseen käyttämäni tuote on Andrew Collingen kuumuudelta suojaava hoitosuihke. Tästähän löydän heti sen hyvän puolen, että se on suihke, joten kädet pysyvät puhtaina. Tuoksu tässä ei ole yhtä voimakas kuin tuossa L'Oréalin tuotteessa. Tämä on ehkä aavistuksen helpompi levittää joka puolelle juuri sen takia, että se on suihkemaisessa muodossa. Voide on himpan hankalampi. Tätä ei myöskään tule koskaan laitettua liikaa, joten hiukset eivät höyryä :)

Mutta mutta... Ei minulla ole sen suurempaa pahaa sanottavaa kummastakaan, en kai muuten näitä käyttäisikään. Eivät hiukseni mitenkään suuresti ole suoristusraudasta kärsineet, joten ehkä näistä on jotain apua. Koukuttavia nämä ainakin ovat. Ei tulisi enää mieleenkään ruveta suoristelemaan ilman minkään näköisiä aputuotteita. Eli ei kai ole muuta mahdollisuutta, kuin että suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!