tiistai 29. syyskuuta 2009

Tukea tyveen


L'anzan ihmetuotteen lisäksi huimaa tyvikohotusta antaa Toni&Guyn Boost-It Mousse, jota sutaisen harva se aamu hiusjuureen tukea antamaan. Laitan vaahtoa päällimmäisten hiusten alle viivaksi edestä taaksepäin ja pörhistelen tukkaa sen jälkeen käsin. Yön jäljiltä latistunut tukka kiittää kyllä heti. Tuotteen erityisvahvuus piilee siinä, että jos kampaus tuntuu latistuvan jälleen päivän aikana, pystyy siihen tuomaan uutta nostetta pörhistämällä hiustyveä. Tätä tuotetta laitan aamuisin yleensä vähintäänkin silloin, kun en ehdi suoristamaan tukkaani ja hiukset roikkuisivat muuten latistuineina, mutta sekaisina olkapäillä. Tämän moussen jälkeen hiukset saattavat olla edelleen sekaisin (jos niin päätän), mutta huolettoman sekaisin ja muhkeampina. Mikään ei ole kauheamman näköinen kuin minun päätä myöten makaava, veltto tukkani. Ei sovi minulle. Onneksi on tällainen ihmetuote keksitty. Suosittelen :)

Valitettavasti minulla on itselläni vain näytekokoinen pullo, joten kohta joudun sanomaan hyvästit kiireaamun pelastajalleni. Koska kaapissani makoilee kaikenlaista kosmetiikkaa (myös hiustuotteita) isot läjät, en viitsi ostaa uusia tuotteita, ellen niitä todellakin tarvitse. Sitä aspektia en kuitenkaan korosta enempiä, sillä tarkoituksena ei todellakaan ole matkia juuri löytämääni ja välittömästi lemppariksi noussutta blogiani. Kunhan vain esittelen testaamiani tuotteita sitä mukaa, kun niitä kaapista löydän ja kokeilen. Ja toki myös sorrun niitä joskus ostamaan.

Onko muilla kiireaamun lemppareita, joita voisitte suositella? Mikään ei pilaa muutenkin huonosti alkanutta päivää enemmän kuin tieto siitä, että tukka on lytyssä, meikit pilalla ja vaatteet väärinpäin. Siksi kaapista pitää aina löytyä joitain tuotteita, joiden tietää pelastavan aamun kuin aamun. Eikö?

Muokattu 1.10.


Kuva: Toni&Guy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!