sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Puuterimaista peittävyyttä

En ole suuri meikkipuuterien ystävä, sillä nopeasti rasvoittuva ihoni kaipaa puuteria päivän mittaan useasti eikä minulle sovi ajatus vain yhdestä tuotteesta. Tarvitsen siis mielestäni sekä meikkivoidetta että kunnolla kiinnittävää irtopuuteria. Lisäksi laukussa täytyy kulkea kivipuuteri, jotteivät ruuhkajunan kanssamatkustajat sokaistu kiiltävästä ihostani työmatkalla. En siis ollut kovin luottavaisin mielin kokeilemassa laatikkojeni kätköistä löytynyttä Rimmelin Stay Matte -meikkipuuteria, jonka epäilin jäävän lojumaan käyttämättömänä kaappieni uumeniin. Todellisuus olikin jotain aivan muuta. Tämä meikkipuuteri sulautui ihooni kuin ajatus, peitti sopivasti, mutta luonnollisesti ja ennen kaikkea: poisti kiillon. Tuote ei tuntunut iholla miltään, oli aivan kuin en olisi mitään laittanutkaan. Aivan käsittämättömän ihana ajatus, että aamukiireessä voisin vain sutaista meikkipuuteria naamaan joutumatta sotkemaan kämmenselkiäni meikkivoiteeseen ja meikkipöytää irtopuuteriin. Minä tykkään, joten luonnollisesti suosittelen :)

edit: Pitää sen verran vielä kehua tätä tuotetta, että tajusin tänään töissä, etten todellakaan ollut laittanut puuteria tämän päälle. Eipä haitannut! Iho ei todellakaan kiillellyt, vaikka korostan, että ihoni on ihan superrasvoittuvaa sorttia. Mutta nyt huomasin myös, ettei tämä meikkipuuteri peitä sittenkään kovinkaan paljon (riippuukohan valaistuksesta?), ja itse ainakin kaipaan peittävyyttä. Täydellinen tuote hyväihoisille kuitenkin :)

Kuva: Rimmel

3 kommenttia:

 1. itselläni ei varsinaisesti näppylöitä ole mutta ihon väri on epätasainen (eli lievää couperosaa ja lämmön vaihteluiden mukana posket joskus punaisina) , eli peittääkö punaisuutta?

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Minähän ryntäsin heti testaamaan omalle iholleni uudelleen. Oma ihoni punoittaa myös, ja pientä epätasaisuutta on. Suurin ongelmani ovat kuitenkin isot ihohuokoset, joita siis tällä tuotteella ei saa täysin peittoon, mutta harvallapa tuotteella saa.
  Joka tapauksessa ihon värin epätasaisuuden tämä peitti ainakin minulla, eli uskoisin että olisi käypä tuote sinullekin. Tietenkin varmaan riippuu punoituksen määrästä, mutta minulla ainakin punoitti äsken aika paljon, ja Stay Mattea laitettuani iho oli kivan tasainen. Eli kyllä minä sitä suosittelisin :)

  -Gloss-

  VastaaPoista
 3. Aloin valmistautumaan viikonlopun juhlintaan, ja Stay Matten sijaan päätin kokeilla jotain peittävämpää. Meikkivoidelaatikon pohjalta löytyi Maybellinen Wonder Finish, ja sekös vasta peitti punoituksen! Kirjoitan tästä myöhemmin lisää, mutta jos etsit jo tänään uutta meikkipohjaa, niin Wonder Finish on ehkä vieläkin parempi kuin Stay Matte punoituksen peittävyydeltään. Ja tämäkin jättää puuterimaisen pinnan.

  -Gloss-

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!