torstai 31. toukokuuta 2012

Rose angélic

Sori pieni tauko. Oli pieniä ongelmia kuvien siirtämisessä koneeseen, but now I'm back bitches! ... menikö liian pitkälle? :) Hah, oli vaan ikävä kirjottamista, vaikka tauko kestikin vain päivän. Häiden jälkeen muuten siteerasin Black Eyed Peasin Fergietä Facebookissa. Luin meinaan jostain, että rouva huusi hääjuhlissaan vieraille, että 'I'm married, bitches!' Hih, aika hauskaa mielestäni. Aaaaaanyways, asiaan...



Tämä ikivanha huulikiilto on ollut käytössä viime aikoina paljonkin, joten ajattelin vilauttaa sitä teillekin. Kaikki merkinnät sävyä lukuunottamatta ovat kuluneet, mutta kyseessä on Bourjoisin huulikiilto. Näitä kannoin aina Tallinnan reissuilta, koska Suomessa kyseistä ranskalaismerkkiä ei myyty eikä käsittääkseni myydä vieläkään missään. Se on sääli, koska ainakin tosiaan nämä huulikiillot ovat ihania. Tämä ei edes ole lempisävyni, jota uskollisesti käytin nuorempana. En muista, mikä sävy se oli, mutta muistan sen pettymyksen, kun sitä ei enää löytynytkään, kun taas sitä Tallinnan kauppakeskuksesta metsästin. Joku vaaleammanpunainen se oli.

Ei kun hei! Googlatessa löysin Oranssikauppa-nettisivuilta pari Bourjoisin kiiltoa*! Eli tämä on vissiin myös noita Bourjois Effet 3D -kiiltoja :) Myös Mansikkanetistä saa Bourjoisin tuotteita.




Mutta jospa nyt keskityttäisiin tähän kauniisti valoa heijastavaan Rose angélic -sävyyn, jonka true sävy ei nyt huulikuvista (putkilokuva on aika tarkka sävyltään) tule ilmi. Tuollainen tumma roosa ehkä. Huulikuvissa ehkä siis liian vaalea, swatchikuva aika tarkka. Pigmenttiä on paljon, kiilto sävyineen erottuu huulilta selvästi.  Tai tuntuu, että riippuu valaistuksesta, että onko luonnollisen näköinen vai superselvästi havaittavissa. Ei tämä tahmeaa varsinaisesti ole, mutta tuntee kyllä huulilla, että jotain ainetta siellä on :) Mutta aika kivan tuntuista huulilla. Tykkään kovasti. Kiilto on myös päätähuimaava.

(edit. vaikka ihonsävy näyttää eriltä noissa parissa kuvassa, niin ihan samassa hetkessä ne kuvat on otettu.. kai olen sitten vaihtanut suuntaa ja varjot/valot ovat olleet erilaiset... itseäni vaan häiritsee moinen..)

Onko teillä Bourjoisin kiiltoja tai muita tuotteita kyseiseltä merkiltä?

tiistai 29. toukokuuta 2012

Vielä vastauksia

Sain BeautyMindilta vielä haasteellisen verran kysymyksiä, jotka olivat niin kivoja, että vastailen niihin vielä, vaikka tämän haasteen olenkin jo tehnyt.

Kysymykset ja vastaukset:

1. Kauan olet pitänyt blogia?About 2,5 vuotta laskujeni mukaan.
2. Millainen olet luonteeltasi? Hiljainen, mutta äänekäs. Sanavalmis, mutta ujo. Sekava siis. Kai se riippuu seurasta.
3. Paras nettisivusto mielestäsi? En osaa sanoa... Feissarimokat? :)
4. Kenen blogeja seuraat eniten? Mungolife, Too Fast For Love + kaikki mahdolliset kauneus-/kynsiblogit, mm. Sonnela. Ei niitä pysty edes erottelemaan, mitä eniten luen, kun Bloggerin kautta tulee luettua kaikki.
5. Millä alalla työskentelet/opiskelet? En kerro! ;)
6. Oleto käynyt ammattilaisella ottamassa geelikynnet/akryylit? Olen. Vuonna 2009 häitä edeltävinä kuukausina pidin geelikynsiä. Ne olivat ihanat, mutta rahalle oli häiden jälkeen sitten muutakin käyttöä.
7. Pahin kokemuksesi kynsien kanssa? Kaikki mahdolliset katkeamiset. Vihaan niitä. Ja joo, häiden alusviikolla virolaisen kynsienlaittajan piti tulla kotiin asti laittamaan kynnet. No, eipä tätiä kuulunut ja hätäpäissäni piti sitten metsästämäni uusi kynsitaiteilija.
8. Huonoin kokemuksesi kauneudenhoidossa yleensä? Ehkä ylä-asteen meikkikokeilut, ensimmäiset itserusketuskokeilut, kaikki ammattilaisten tekemät meikit, jotka eivät tunnu omilta ja itsetehdyt överiblondaukset tukalle.
9. Mitä hyvää olet tehnyt tällä viikolla? En varmaan ole ehtinyt mitään erityisen hyvää tehdä tällä viikolla. Viime viikolla taisin pelastaa jonkun ötökän/kastemadon... Ja mies jelppasi juuri kimalaista, eikö sitä lasketa? :)
10. Paras kynsi/kauneudenhoitotuotteesi? Yves Rocherin vahvistava aluslakka, Lancômen Bi-Facil-silmämeikinpoistoaine ja Cutrinin Volumism-shampoo.
11. Miksi pidät blogia? Ei ole yhtä syytä. Pidän siitä, että pääsen hehkuttamaan kivoja tuotteita. Omat kaverini eivät ole niin intona kosmetiikasta :) Blogin kautta ja muita blogeja lukemalla pääsee myös tutustumaan uusiin tuotteisiin.

En taaskaan haasta muita, kun kaikki ovat jo tehneet!

maanantai 28. toukokuuta 2012

Blooming Meadow

Minä en vaan pysty olemaan julkaisematta kynsikuvia, vaikka en tykkää kynsistäni tällä hetkellä lainkaan! Johtuen tietty eritoten tuosta keskisormen tynkäisyydestä. Lisäksi nämä seuraavat kuvat valehtelevat sävyssään niin paljon, ettei mitään rajaa.

No näillä mennään.


Kyseessä nyt kuitenkin Lumenen parin-kolmen vuoden takainen Kukkaketo/Blooming Meadow, jota en ehkä ole esitellyt edes blogissa... Joka tapauksessa kyseessä on lämpimähkö pinkki, joka on täynnä kesäisen kivaa shimmeriä.


Kyseessä ei ole erityisen peittävä lakka, ainakin kolme kerrosta vaaditaan siedettävään lopputulokseen. Tuosta peukkukuvasta olisi tarkoitus ilmentyä shimmerit. Siinä lakkaa muistaakseni kaksi kerrosta ja kynsiraja kuultaa läpi.


Kuvissa lakka näyttää ainakin minun koneellani liian mansikkaiselta, kuitenkin ihan selkeä pinkki on kyseessä.

Olen jo pitkään hinkunut laittaa Hennesin Spark Me Up -lakkaa pinkin päälle ja nyt sain tilaisuuteni.



Tuossa alakuvassa näyttäisi näyttävän minun silmääni eniten omalta itseltään tuo Lumene. Kerrostin glitteriä enemmän kärkiin, jos sen nyt tuosta tajuaa. Aikamoista sekamelskaa, mutta näin livenä olen näistä ihan intona. Jotenkin tosi kesäiset kynnet.

Kaksi päivää lakkauksen jälkeen.
Tämä pinkki ihanuus muuten muistuttaa kovin Minersin Rio Pinkia, mutta Rio Pinkissä ei ole tuollaista shimmeriä ja se on vähän vaaleampi. Ja tajusinpa muuten senkin, että tämä Kukkaketo on tehty aisapariksi herkullisen lämpimäiselle kiillolle (#18), jonka teille olenkin jo esitellyt täällä. Kuten myös aiemmin esitelty kylmempi pinkki Summer Heat on tehty kaveriksi myös tuossa samassa kiiltopostauksessa esitellylle kiillolle #17. Tässä vielä koko nelikko:

Kukkaketo, kiilto #18, Summer Heat ja kiilto # 17. Lämpimät ja kylmät.

ps. Lunasta tästä itsellesi ja ystävällesi 5€ lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan*! Ja vielä kerran muistutan koodista VALMISTUJAISET, jolla saa -15% meikeistä pois.

lauantai 26. toukokuuta 2012

Yves Rocherin ja St. Morizin itseruskettavat


Sain viimeisimmästä Yves Rocherin tilauksesta tilauslahjaksi (jonka siis toki itse valitsin) vartalonkuorinta-aineen lisäksi kasvoille ja vartaloille tarkoitetun itseruskettavan. Kyse oli vain 30 millin tuubista, joten testailin tätä vain kasvot/kaula/dekoltee-alueelle suurella jännityksella... niin kuin kaikkia itseruskettavia.


Voiteen koostumuksesta sen verran, että tykkäsin hitosti. Perusvoiteelta näyttävä, mutta geeliltä tuntuva voide ei tuoksu tippaakaan ällöitseruskettavalta, vaan tuoksu on todella ihanan virkistävä ja kukkainen (?). Voidetta oli helppo levittää, joskin kannattaa tehdä se ripeästi ennen voiteen imeytymistä, jotta tietää, mihin on jo levittänyt.

Laitoin tätä ensimmäisen kerran torstaina aamupäivällä yhdentoista aikaan. Olin edellisenä iltana, ennen tuota ensimmäistä laittokertaa, kuorinut kasvot ja laittanut Yvesin virkistävän kasvonaamion, joten nassu oli aika tasainen. Varmuuden vuoksi laitoin aamulla vielä Paula's Choicen kuorintageeliä.

Koska jännitin lopputulosta pirskatisti, sekoitin tätä varmuuden vuoksi kosteusvoiteeseen. Tämä myös siksi, ettei tässä minituubissa ollut mitään varoitusta tulevan rusketuksen voimakkuudesta. Tässä vaiheessa mies hääti minut vessasta ja ehdin napata mukaan vain rusketustuubin. Kun sekoitus loppui käsistä ja otsa oli vielä ilman voidetta, jouduin otsaan laittamaan pelkkää itseruskettavaa ilman kosteusvoidetta.

Iltapäivällä viiden aikaan kasvot olivat jo selkeästi päivettyneemmät, mutta todella luonnollisesti. Koska otsaan eksyi enemmän itseruskettavaa, tulos muistutti tosi paljon aurinkopuuterin levitystapaa (aurinko kun osuu otsaan nopeammin, niin se ruskettuukin nopsampaan). Myös poskiluun alle muodostui selvä varjo. llalla unipukuun vaihtaessa satuin katsomaan peiliin, kun paita ei ollut päällä ja sillä tavalla eron vasta huomasikin! Talvenkalpeaa yläkroppaa vasten päivettyneet kasvo, kaula ja dekoltee hehkuivat kyllä selvästi ruskeampana. Ja ennen kaikkea tasaisen ruskeana, mutta ei kuitenkaan överisti. Ensimmäiseen päivään olin siis tosi tyytyväinen ja seuraavan päivän annoksen (jota nyt välttämättä ei olisi heti tarvinnut) päätin laittaa ilman kosteusvoidetta, vaikkakin olin todella tyytyväinen tähän kosteusvoidesekoitukseen. Päätin kuitenkin uhrautua blogin puolesta, jotta osaisin kertoa, millainen tulos olisi ilman laimennusta.

Levitin siis voidetta uudelleen perjantaina aamupäivällä suihkun jälkeen. Muutaman tunnin päästä mieskin jo kommentoi, että ruskeampi olen. Mies oli sitä mieltä, ettei tulos ollut tuossa vaiheessa luonnollinen, koska hiusraja oli selkeästi vaaleampi. Itse olin tässä kohti sitä mieltä, että normistikin ruskettuessa tulos on samanlainen eli mielestäni ero ei ollut överi. Lisäksi se näkyy selvemmin tukka kiinni. Asiallehan ei voi minkään, kun ei sitä voidetta voi oikein lähemmäksi tukkaa levittää. Vai voiko? No, joka tapauksessa aurinkopuuterilla ero on helppo peittää, joten se ei stressiä minulle aiheuttanut. Ainoa asia, jota mietin, olivat kaula/leuka -akselille ilmestyneet näpyt. En muista, olivatko jo siinä ennen itseruskettavaa. Olen niin monta tuotetta aloitellut tässä viime aikoina, että voi kyllä johtua mistä vaan.


Ihonihan on aika epätasainen tai epäpuhdas on ehkä oikeampi sana ja valitettavasti itseruskettava korostaa, erityisesti kuvissa, tuota ikävää piirrettä. Onneksi näin livenä tilanne ei ole noin paha, kuviin kaikki epäpuhtaudet oikein pompsahtavat.  Lisäksi suurehkot pisamani tummenivat tietty näkyviksi myös. Nuo kuvat antavat sävyn suhteen vähän suuntaa, mutta aika vaikea oli todellisia sävyjä kameralle vangita. Esimerkiksi tuo torstain iltapäivän kuva on vaaleampi kuin todellisuus.

Yhteenveto: Tykkäsin tästä tuotteesta ja taatusti käytän kesän aikana loppuun. Ehkä tässä vaiheessa kosteusvoiteeseen blandattu versio sopii paremmin ja jos väriä olisi keskemmällä kesää enemmän omasta takaa, niin sitä voisi korostaa sitten tujummalla itserusketuscocktaililla. Isoja lisäbonuksia tuote saa tosiaan tuoksustaan.

Ja kuten jo mainitsin niin oma tuubini oli tilaajalahjaksi saatu 30 millin versio, mutta 150 millin purkki* on nyt puoleen hintaan saatavilla. Uudet asiakkaat saavat 5 euron alennuksen Yvesiltä koodilla NEW1205F (31.5. asti). 30.5. mennessä tilauksen tehneet (uudet ja vanhat tilaajat) ovat puolestaan mukana i-h-a-n-a-n Mulberry Bayswater -laukun arvonnassa.


Ja koska en halunnut, että naama, kaula ja dekoltee paistaisivat luonnottomuuttaan, levitin joskus blogin kautta saamaani St. Morizin itserusketusvaahtoa olkapäille, käsivarsiin ja lapaluille. Topeista paistaviin osiin siis. Ja voi jumankekka! Tulos oli ihan perfecto.


Koska vaahto on tummaa, on superhelppo nähdä, mihin sitä levittää. Tulos oli todella tasainen, ainoastaan oikean käden kämmenrajaan jäi pieni läntti, kun levitys oli unohtunut siitä kohti täydellistää.  Myös väri oli aivan täydellinen. Ja todella luonnollinen, ei lainkaan oranssi.


Tässä täysin päivettymätöntä kyljen ihoa vasten huomaa, miten käsivarsi on tosiaan saanut väriä. Toki käsivarsi nyt on aina aavistuksen hehkeämpi kuin täysin maailmalta piilossa oleva vatsa/kylki -alue. Ohjeissa sanotaan, että 5-7 päivän päästä kannattaa lisäillä uudelleen (keskiruskea lopputulos) tai sitten jo 3-5 päivän päästä (supertumma). Ehkä itse tyydyn edelliskesän tavoin tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon, ettei tulos ole luonnoton, kun luonnostaan olen niin valkoinen.

Olen tosiaan joskus aiemminkin tästä vaahdosta vauhkonnut (täällä) ja se on siis Prettyltä saatu, sillä St. Morizin* tuotteet kuuluvat kyseisen kosmetiikan verkkokaupan valikoimiin.

Tästä se kesä alkaa.

perjantai 25. toukokuuta 2012

Pomegranate ja Lemon Verbena + rusketushöpinää


Unohdin eilisessä postauksessa - uusia juttuja esitellessäni - kertoa, että sain myös tämän Doven uutukaisen Pomegranate & Lemon Verbena -deodorantin.


Doven Facebook-sivuilla oli kisa, jossa joka keskiviikko arvottiin näitä fb-tykkääjille. Ja osuipa onni minunkin kohdalleni, jeejee. Tämä vaikuttaa ensituoksutusten perusteella ainakin sopivan raikkaalta kesäkäyttöön, joten vaikka dödöt eivät olekaan intohimolistan  top kympissäkään, niin onhan se kiva, jos dödökaapissa on hyvältä tuoksuvia tuotteita. Tuoksu ei tietty saa kuitenkaan olla liian vahva, ettei clashaa hajuveden kanssa. Tässä tuoksu on kyllää alkuun tuntuva, mutta en kyllä sitä enää laiton jälkeen huomannut.


Tällä hetkellä jännittää muuten pirskaleesti, koska kasvoilla vaikuttamassa on taas Yves Rocherin itseruskettava. Eilen testasin tuotetta kosteusvoiteeseen sekoitettuna ja tulos oli mahtava. Tasainen, päivettynyt iho ilman perusällöitseruskettavan tuoksua! Tässä vaiheessa olen siis täysin vakuuttunut tästä tuotteesta. Nyt voide on kuitenkin vaikuttamassa yksinään - ilman kosteusvoideblandausta, joten lopputuloksen vahvuus jännittää. Toivottavasti tulen huomenna kertomaan hyviä uutisia kasvojeni värityksestä ;)

Oma tuubini oli tilaajalahjaksi saatu 30 millin versio, mutta 150 millin purkki* on nyt puoleen hintaan saatavilla. Uudet asiakkaat saavat muuten nyt 5 euron alennuksen Yvesiltä koodilla NEW1205F (31.5. asti).

ps. Olethan jo käyttänyt tämän Sokos-tarjouksen? Sen lisäksi, että meikit ovat alennuksessa Sokoksella (koodilla VALMISTUJAISET), saa puljuun myös 5 euron lahjakortin for free :)  Lunasta tästä itsellesi ja ystävällesi 5€ lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan*!

torstai 24. toukokuuta 2012

Uusia juttuja

Yves Rocherin tarjous ilmaisista toimituskuluista oli aivan liian vaikea pala vastustaa. Sitä paitsi tarvitsin oikeasti naamiota ja kuorintaa, joten reilun kympin panostus ei ollut paha raha laittaa likoon, varsinkaan kun niitä ylimääräisiä kuluja ei tosiaan tullut.


Tilaukseen päätyivät Virkistävä sitruunankuorta sisältävä naamio*, Espanjan Granaattiomena -sarjan Heleyttävä kasvonaamio* sekä Aprikoosinkiveä sisältävä kuorinta*.

Olin vähän jännittynyt, kun näiden saapuessa tajusin naamioiden olevan tuollaisia geelimäisiä. Kuvittelin jo mielessäni sellaisen inhottavan ohuen koostumuksen, joka jättää kalvon kasvoille. Mutta kokeilin jo tuota virkistävää naamiota ja koostumus olikin superpaksu ja -täyteläinen. Ei jättänyt mitään kalvoa, vaan imeytyi hyvin ja jätti sellaisen jännän kuivantahmean pinnan, joka oli helppo sitten pyyhkäistä pois. Ensikokemus olikin siis miellyttävä. Jännitin kyllä sitäkin, että tekeekö tämä silmille saman kuin aiempi sitruunanaamioni ja metsästin jo yhtenäisiä ainesosia INCIstä (löytyi pari), mutta tämä jätti silmäni rauhaan. Jes.

Noita muita testailen tässä lähitulevaisuudessa.


Tilaajalahjaksi valitsin 150 millin vartalovoiteen sekä 30 millin itseruskettavan (kasvoille ja vartalolle). Kuorintaa en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta itseruskettava vaikuttaa parhaillaan. Apuva, miten jännittää. Mutta mitä tahansa blogin eteen ;)


Blogin kautta sain myös testiin Kevin Murphyn Full.Again -tuotteen, joka lupaa paksuntaa hiusta! Oli niin muikea lupaus, että oli pakko ottaa tämä testiin. Tästä lisää sitten myöhemmin.

ps. Lunasta tästä itsellesi ja ystävällesi 5€ lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan*! Koodilla VALMISTUJAISET sa myös -15% meikeistä!

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia

Ihanaiset TylyMuija sekä Cotton Candy paukauttivat haasteilla päin näköä, joten tottahan se oli mukaan lähdettävä. Kiitos teille!

Homman nimi on siis tämä:

1. Kerro 11 asiaa itsestäsi.
2. Vastaa 11 kysymykseen jotka sinulle osoitettu ja luo itse uudet 11 kysymystä niille jotka haastat.
3. Valitse 11 henkilöä haastettavaksi ja linkitä heidät blogiisi.
4. Mene heidän blogiinsa ja kerro että haastoit heidät.
5. Ei takaisin haastamista.

Eli ensin 11 kertomisen arvoista (tai sitten ei) asiaa itsestäni:

1. Tajusin, että käytän varmaan paljon pinkkejä sortsejani kesällä, joten vaihdoin punaiset varpaankynnet diskopinkkeihin. Näyttää tosi kivalta.

2. En ole käynyt kampaajalla yli vuoteen. Sen huomaa.

3. Tein toissapäivänä suklaapannukakkua. Eli tämä ohje (eka, minkä pannukakun googlamalla löytää) + rouhittua tummaa suklaata. NAM.

4. En tiedä, saanko jatkaa syksyllä töissä, sillä virkani ei ollut vakituinen ennen äitiyslomalle liihottelemistani. Toivon ja pelkään samalla, että pääsen/joudun töihin. Kotiin on niin helppo jumittua, mutta ihmisten ilmoillekin ja rahatienesteihin tekisi jo mieli.

5. Annoin itselleni luvan tilata Hennesiltä kirkkaankeltaiset housut (farkut?). Pinkit olisivat myös olleet päheät, mutta mies ei innostunut. (toim. huom. Eihän se niitä käytä!! Toivottavasti...) Epäilen kuitenkin, että tilasin liian pienen koon, mutta isompi koko olisi tullut vasta heinäkuussa, joten otin riskin. Tilasin myös haaremihousut, vaikka vihaan nitä. Tämä kyseinen malli (caprimalli muutenkin) ei kuitenkaan muistuttanut MC Hammerista, joten ehkä ne ovat kivat. Vai mitä olette mieltä?

6. Naapurissamme asuu eräs iskelmälaulaja.

7. Haluaisin käyttää korkeakorkoisia kenkiä vaikka ihan kaupoilla käydessä, mutta en vaan jaksa kävellä niillä. Siksipä niitä tulee käytettyä vain juhlinnassa.

8. Karppaaminen on unohtunut tyystin. Voi possun possu, kun possutan koko ajan jotain.

9. Minä arvasin, että Salkkareiden Lari on myös homoseksuaali ja siksi kiusaa Eliasta! Mielestäni on myös hienoa, että Salkkareissa esitetään asia noin. Muutenkin Salkkareissa on opettavaisiakin juttuja, kun niitä pysähtyy miettimään. Olen vaan ihan koukussa.

10. Olen myös koukussa Täykkäreihin ja itkin vähän, kun Mike kuoli. Nyyh. (edit. ANTEEKSI, jos spoilasin tämän. Älkää maalatko tuota nimeä, jos ette vielä tiedä tapausta.)

11. Okei, olen tosi surullinen tapaus, minkä viimeistään kaksi edellistä kohtaa selvensivät. Koska tätä ei pelasta enää millään, paljastan vielä, että pelkään olla yksin kotona. Asumme omakotitalossa ja tässä on metsää ja kaikkea. En tykkää olla home alone.

Ja sitten Tylyn 11 kysymystä vastauksineen:

1. Lapsuuden lempisatusi? Varmaan kaikki peruspunahilkat ja -tuhkimot sun muut. Ehkä Tuhkimo oli ykkönen.

 2. Minkä väriseksi et hiuksiasi ikinä värjäisi? Punaisiksi. Ei sovi minulle + siitä on lapsuuden traumat.

3. Bravuurisi paistinpannulla? Ööh, ei mikään?

4. Miten suuttumus sinussa näyttäytyy? Riippuu kenelle olen vihainen. Yleensä  se ilmenee mökömökönä ja äärimmäisenä kettuiluna.

5. Typerin tv-sarja ikinä? Paparazzit. Siis olen yrittänyt sitä vähän katsoa, mutta kun se on niiiiiiin huono.
 

6. Mitä teet tulevana juhannuksena? Mökille suuntaan, I hope.

7. Olet juuri menossa työhaastatteluun ja saat hikan. Miten toimit? Pidätän hengitystä ja nielaisen kolme kertaa. Jos ei se toimi, menen silti haastikseen ja sanon, että sori vaan, piti vetää toi vika bisse ykkösellä alas, niin alkoi hikotuttaan. Hah hah, no en sano. Pyydän sitten anteeksi hikottelua.

8. Kuvaile rumimmat kengät jotka olet omistanut? Varmaan useammatkin tolppakorkoiset, mustat avokkaat. Hyhhyh. Siis en teilaa kaikki vastaavia, mutta omani ovat olleet nyt jälkeenpäin katsottuna aivan hirveitä.

9. Koska viimeksi pelasit lautapeliä? Viime kesänä mökillä Pictionarya.

10. Koska olet viimeksi heittänyt kuperkeikan? Ehkä yläasteella? En ole  mikään tempputaituri enkä esim. osaa takaperinkuperkeikkaa... tai en ainakaan uskalla sitä niskojen vääntymisen pelossa tehdä.

11. Kauneimmat sanat jotka sinulle on sanottu? No, ethän sä ole lihonut yhtään.

Ja Cottonin kysymykset vastauksineen:

1. Lempijuomasi? Muumi-limu on aina kova juttu. Kylmä vesi käy myös, kun limuja yritän välttää.

2. Kuinka pitkä olet? 173 cm

3. Mitä suunnitelmia kesälle? Ainakin mökkireissu

4. Millä sivustoilla käyt päivittäin? Facebook, MTV3

5. Lempibiisisi tällä hetkellä? Pitbull ft. Skeleton Man (aka Marc Anthony)/ Rain Over Me soi tällä hetkellä päässä. Wavan Toinen nainen ilahduttaa aina, kun tulee Voicelta. Sunrise Avenuen Fairytale Gone Bad on aina kova. Samoin Kaija Koon Tinakenkätyttö, Ex-nainen tai oikeastaan mikä vaan Kaijan biisi.
 

6. Mitä pelkäät? Pimeää, hämähäkkejä ja käärmeitä.

7. Inhokkiruokasi? Grillitassut. Merenelävät (paitsi kalat). Janssonin kiusaus. Voisin kuvitella, että myös makkarauutuus nimeltänsä Suolakurkku-Kabanossi, mutta en uskalla maistaa.

8. Bloggaamisen hyvät ja huonot puolet? Hyviä puolia on paljonkin.. On joku harrastus, voi höpötellä omiaan, voi hehkuttaa kiinnostuneille kivoja tuotteita, voi kysyä lukijoilta neuvoa... Huonoja ei ole oikein muita kuin ajan vieminen ja se paniikki, kun ei ole ehtinyt kirjoitella tai ei ole mitään kirjoitettavaa. Eritoten tuo jälkimmäinen on kaameaa. Siitä myös helposti seuraa usean päivän tauko, jos ei tsemppaa. Ai joo, ja ilkeät anonyymit ovat tietty not cool, mutta niitä ei onneksi ole paljon. Ystävällisten anonyymien viestit ilahduttavat, koska pelkään aina pahinta, kun huomaan anonyymin kommentoineen :)
 

9. Käytkö Facebookissa? Käyn. En siellä paljon itse mitään tee, mutta vaklaan muita :)

10. Mistä sait idean blogin aloittamiseen? Minulla oli paljon - siis PALJON - kosmetiikkaa eikä ketään kenelle niistä höpistä. Olin lueskellut muita kosmeblogeja ja sitten yhtenä iltana ajattelin pistää blogin pystyyn. Siksi ehkä myös vähän harkitsematon ja paljon pois sulkeva blogin nimi.

11. Minkä merkkisen tietokoneen omistat? Hp tämä on ja vetelee ihan viimeisiään.

Ajattelin kysyä tällaiset kysymykset:

1. Salatut Elämät vai Kotikatu?
2. Karkki vai limu?
3. Tulevan kesän kohokohta?
4. Menneen talven kohokohta?
5. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa (esim. veronpalautukset), mihin käytät ne?
6. Millaiseksi toivoisit blogisi kehittyvän vai onko se juuri täydellinen sellaisenaan?
7. Kuka kotimainen tai ulkomainen blogileidi haluaisit olla päivän ajan ja miksi?
8. Minkä väristä kynsilakkaa laitat kynsillesi, jos haluat takuuvarman lopputuloksen?
9. Lempiruokasi?
10. Mitä teet tukallesi, kun huomaat, että on very bad hair day?
11. Mihin ulkonäköseikkaan kiinnität muissa naisissa eniten huomiota?

Huomasin kuitenkin, että tämä haaste on nyt kiertänyt melkeinpä kaikki, joten en nyt haasta ketään erityisesti, MUTTA jos olet jäänyt ilman haastetta, niin nappaa tästä kysymykset ja muista kertoa vapaavalintaiset 11 asiaa itsestäsi. Haastan juuri sinut!

tiistai 22. toukokuuta 2012

Nivea-satsi, vol.2

Noh niin, nyt olen saanut kulutettua toisenkin Nivea-trion. Josko seuraavaksi olisi vuorossa tuotteita muiltakin merkeiltä. Se on vaan jotenkin psykologinen juttu, että jos on jemmassa tuotteita samalta merkiltä, niin on jotenkin pakko käyttää niitä yhtaikaa, vaikka ne eivät olisi samalta merkin sisäiseltä sarjalta. (Täällä edellinen Nivea-satsi.)


Gentle Water Cleansing Cream on mieto puhdistuvoide. Tosiaan tuntui vähän kuin olisi apteekin perusvoiteella pesaissut naamaansa eli todellakin kuivan ja herkän ihon lempparituote ihan takuulla. Olen muistaakseni ennenkin (vissiin vähän nuorempana?) tätä jo testaillutkin ja ihan perusjees tuote. Oma ihoni varmasti kaipaa jotain pesevämpää ja tiukempaa tuotetta, mutta aiempien talvien ihonkuivumiskohtauksille tämä olisi kyllä ollut omiaan. Nyt ei ollut samanlaista tarvetta. Kaipaan myös puhdistustuotteilta sitä vaahtoavuutta (psykologinen juttu sekin), jota tämä ei tarjonnut. Ei siis kohonnut lemppariksi, mutta hyvä tuote silti. Kovasti suosittelen niille herkemmille ja kuivemmille ihoille. Omani on tällä hetkellä rasvoittuva ja kaipaa tiukkaa puhdistusta.


Toinen loppunut tuotte oli Pure Effect -sarjan Stay Clear -kasvovesi, joka alkoholittomuudestaan huolimatta tuntui tosi tehokkaalta ja raikastavalta. Tästä tykkäsin kovasti, vaikken voikaan väittää, että tämä jotenkin lupaustensa mukaisesti estäisi niitä epäpuhtauksien syntyä. Iho tuntui kuitenkin käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta ja se on pääasia.


Suojakertoimen 8 sisältävä Moisturizing Day Care -päivävoide oli myös hyvää perustavaraa. Kosteutti takuuvarmasti ja virkisti myös ihon raikkaan tuntuiseksi. Oli todella, todella täyteläistä tavaraa eli hyvin pieni määrä riitti, jos ajatteli saada meikinkin nätisti tämän päälle ilman rullautumisefektiä. Ei mikään uulalaa-aatteita synnyttänyt tuote, mutta siis tosi hyvä peruspäivävoide. Supermieto, miellyttävä tuoksu. Plussaa tietenkin myös suojakertoimesta (joka tosin ei varmaan toteudu, jos tätä laittaa sen hyvin, hyvin ohuen kerroksen) ja siitä, että iho todellakin pysyi pehmeänä ja kosteutettuna koko päivän. Tykkäsin paljon.

Tässä vielä INCI:

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Cyclomethicone, Hydrogenated Vegetable Oil, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Dimethicone, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octocrylene, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Stearyl Alcohol, Nelumbium Speciosum Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Trisodium EDTA, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, BHT, Parfum

Onko joku näistä teidän lempparinne/inhokkinne?

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pimeitä juttuja

Anttilan Pimeät Hinnat innostaisi minua vaikka mihin, mutta kukkaron nyörit pitäisi kuulemma pitää tiukasti kiinni.


Ihanat baltsut. Ei tule varmaan yllärinä, että pinkit olisivat minun mieleeni?

Tuubihuivi tulisi tarpeeseen. (Sopisi tässä postauksessa esitellyn sinisen pariskunnan kaveriksi, vai?)

Lumenen Berry refresh -jalkavoidetta voisi kokeilla kesän kunniaksi.

Talikan ripsikuitumaskara voisi toimiakin.

IsaDoran lakat himottavat aina.

Värikkäät farkut olisin jo tilannut, jos postikulut eivät olisi niin älyttömät. 15 euroa ei meinaan ole paha raha farkuista. Mutta siihen 6,90 e ja hinta on jo sama kuin vaikka Lindexillä. Farkut ehtivät kuitenkin jo ostoskoriin, tosin punaisena, mutta tosiaan joutivat sitten sieltä myös pois.

Lörttöcapreja tarvitsee kesällä aina. Saatavilla myös fuksian värisinä.

Nivean itseruskettavat ovat todistetusti kelpo tuotteita.

Ei tässä muuta. Nuo tarjoukset ovat voimassa netissä ja tavarataloissa 27.5. asti. Toimituskulut olisivat 0 e, jos kävisi hakemassa tilauksen tavaratalosta, mutta se veisi pointin nettishoppailusta.

lauantai 19. toukokuuta 2012

Bad, bad nails - vol. 4387

Siis ihan järkyttävää. Pahoittelen jo etukäteen tätä postausta, mutta niin kuin olen uhonnut, yhdetkään kynnet eivät jää esittelemättä - olivat ne sitten kuinka hirveitä tahansa. (Olen myös vähän masentunut, koska tätä kirjoitettaessa Venäjä johtaa MM-lätkässä Suomea 3-1 4-1, joten puran ahdistusta tähän hirrrveen, hirrrveen kamalaan postaukseen.)

Tässä on käytetty tuhokaksikko:


Halusin taas päästä testaamaan tuota perhanan pinkkiä Konadia ja olen kauan haaveillut mattalakan konadoinnista (tai siis olen toki sitä joskus tehnyt, mutta halusin päästä pitkästä aikaa kokeilemaan), joten there you go. Sutaisin kynsille parikin kerrosta Orlyn Purple Velvet -mattalakkaa ja päälle sitten kamalat, kamalat seeprat tuolla Konadilla.


Peräännyin viime hetkillä ja päätin julkaista vain yhden monesta epäonnistuneesta kuvasta. Minunhan ei pitäisi tehdä kynsipostauksia, kun tuo keskisormi on jälleen kerran katkennut, mutta tässä sitä taas ollaan. Mistäs sitä alottaisi... No, itse konadoinnit eivät obviously onnistuneet. Sotkuiset, epäsiistit, yäk. Sitten tuo Konad-lakka petti taas, se on jotenkin liian vetistä muutenkin. Voisiko se olla jo liian vanha? Ei se kyllä ole kuin pari vuotta sitten avattu, mutta kaikkihan on mahdollista. Joka tapauksessa tuosta pinkistä väristä ei erota pinkkiä kyllä yhtään.

Kysymys: pitäisikö rumat kynnet vaan jättää postaamatta vai saatteko kicksejä siitä, kun epäonnistun? 

Tai älkää vastatko.

Edit. Siis onko silmissäni jotain vikaa vai muuttuiko tuo Konad TAAS pinkimmäksi tuntien kuluessa??? (Aiemmin viikolla julkaistuissa kynsissä ihmettelin samaa...)



Näettekö te saman kuin minä???

perjantai 18. toukokuuta 2012

Protect & Perfect Body Serum


Joo... Vaihtoehtosesti voisin tosiaan yrittää kuvata purkkeja, tuubeja ja purnukoita ennen kuin ne ovat rypistuneet muodottomiksi, epäesteettisiksi kasoiksi. Noh, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta eikä minun tapauksessani ihan joka toinenkaan kerta. Muttamutta... No7 lähetti minulle ylläripyllärin tuossa vuoden alussa, voitte ihailla koko pakettia tässä postauksessa

Tämä 200 millin Protect & Perfect -vartaloseerumi loppui jo jokin aika sitten, mutta enpäs olekaan muistanut kehua, että tykkäsin tästä kovin. Ensinnäkin minua ihastutti jo tämä tuubimalli, tästä parempi olisi vain pumppupullo. Itse tuote olikin sitten todella pätevää tavaraa. Ihosta tuli todella, todella sileä. Olin ennen tämän  käyttöönottoa lukenut jostain blogista (jota en yhtään nyt saa päähäni, että mikä se oli), että tämä tuote on ihan ässä, mutta epäilin vähän. Ei olisi tarvinnut. Iso osa näissä No7-tuotteissa on muuten tuoksu. Se ei ole vahva, mutta se tuo ihan sellaisen luksustunteen. Kuin kävisi salaa äidin jemmoilla. En nyt tiedä, nuoreniko vartaloni silmissä, mutta ei tämä pahaa ainakaan tehnyt. Ei rahat hukkaan mene, jos tämän itselleen hommaa.

Minulla oli jotenkin sellainen mielikuva, että nämä numberseiskat olisivat tositosi arvokkaita, mutta tutkin Sokoksen sivuja* eikä niiden hintataso nyt ihan älytön olekaan. Tämä vartalovoide on esim. 17,90 e. Onhan se enemmän kuin itse käyttäisin, mutta ei niin paljoa kuin, minkä mielikuvan tämä tuote herättää ja sehän on plussaa. Luksusta, mutta ei luksushintoja. Tällaisen olisi voinut äipälle äitienpäiväksi hommata, mutta ehkä sitten ensi vuonna. Ja kun nyt lisää tutkin noita tuotteita, niin moni niistä on ihan normihintainen. Kuinka hyvältä muuten kuulostaa Radiance Boosting Hot Cloth Cleanser*? Puhdistusemulsion mukana tulee siis ihoa kuoriva musliiniliina. Ja tämän laitoksen hinta siis on vain 9,90 e eli ihan normaalilla asteikolla kuljetaan siinä kohti.

Vartaloseerumi oli siis blogin kautta saatu.

torstai 17. toukokuuta 2012

Matchy matchy

Yleensä poistan nykyisellään 90 % kaikista Bootzin, Nellyn, Bubbleroomin ynnä muiden mainosviesteistä, koska en halua joutua kiusaukseen. Nyt ne iskivät kaikki mailiin yhtäaikaa ja heikolla hetkellä availin niitä. En sortunut tilaamaan, mutta kaikkien värikkäiden vaatteiden takia iski hirveä inspis tehdä matchy matchy -pareja! Tässä on mukana jo joitain viime kollaasijutussa esiteltyjä kynsilakkoja, ihan sen takia, että ne pärräsivät takaraivossa, kun yhdistelin mielessäni vaatteita lakkoihin. Meikoista ja lakoista iso osa on sieltä perhanan Nellystä, jossa vaan on värikkäimmät vaatteet ja mieletön kynsilakkavalikoima. Mutta sain onneksi mukaan ihan perus-Hennesiäkin. Halusin siis alunperin tehdä kaikista mahdollisista kaupoista, mutta harvalla loppujen lopuksi oli tarjota kuvaa vaatteista ilman sitä mallia. Ja halusin pelkät vaatteet...

No, selittelyt sikseen.


Ax Paris'n turkoosi mekko* on täydellinen kesähäiden vieraalle! Olkaimettoman mekon kimalteleva vyötärönauha saa kaverikseen kynsien kimmellystä turkooseilla crackleilla à la China Glaze*.

Jeane Blushin iiiiiiihana mekko* ansaitsee parikseen yhtä kauniin vihreät kynnet.  Nubarin Jellybeans Collectionin lakka sävyssä Kiwi* on täydellinen.

Jeane Blushin aurinkoinen mekko* saa lisävaloa Mavalan Lemon Cream -lakasta*.

Oranssi pitsimekko* vaatii killerivartalon, mutta Max Factorin Sunset Orange* sopii kaikille (varsinkin, kun se on tarjouksessa...).

H&M:n hauska raitamekko hinkuu kaverikseen lakkauksia parillakin värillä. Miten olisi Mavalan Fresh Melon* sekä Wet n Wildin How I Met Your Magenta*?

Vihreä versio mekosta rukoilee mätsäämään itsensä myrkynvihreiden kynsien kanssa. Ciatén Ditch The Heels* on täydellinen kamu.


Tekonahkainen laukku kerää katseet China Glazen Electropop*-lakan kanssa.

Huomaisiko joku, jos siniset ballerinat söpöilisivät jaloissa ja OPIn Blue My Mind* -lakka keräisi huomiota kynsillä? Täydellinen duo.

Pikkuiset pinkit yksityiskohdat säväyttävät. Yhdistäpä Hennesin pinkki huivi Uslu Airlinesin Wausau USA* -lakan kanssa.

Oliko mikään pariskunta mieleen? Käytin tähän pari tuntia elämästäni, joten olkaa armollisia :) Ja hyvää helatorstaita aka vapaapäivää! ;)

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Quick Mask

Saanko olla nyt ihan pikkuisen taas rakastunut, jooko?


Otin käyttöön OLOS-merkkisen kasvovoiteen yökäyttöä varten, joten kun löysin jemmoista joskus kauan sitten jostain saamani kasvonaamion samaa herkälle iholle suunnattua Frutti di Bosco -sarjaa, päätin käyttää sen pois eilen saunan jälkimainingeissa. 10 millin pussista olisi varmasti riittänyt pariin, ellei jopa kolmeen käyttökertaan, mutta läträsin kaikki menemään ja levitin kerrankin naamiota oppien mukaan kaulallekin.


Naamio oli aika juoksevaa koostumukseltaan, jos vertaa savinaamioihin, joita yleensä käytän. Kuitenkin tämä pysyi  hyvin kasvoilla eikä alkanut valua minnekään. Vaikutusajaksi suositeltiin 10 minuuttia, mutta annoin olla reilusti yli sen. Oli helppoa pitää tätä kasvoillaan, sillä missään vaiheessa ei ihoa alkanut kiristämään, koska naamio ei kuivahtanut kasvoille eikä myöskään imeytynyt (vai johtuiko niin paksusta kerroksesta?).


Naamio on täynnä kaikkea ihanaa. Karitevoita, mangoöljyä, vehnänalkioäljyä, mustaherukka-, mansikka-, mustikka- ja vadelmauutteita ynnä muuta ihanaa. Tuoksu oli myös tuon marjatykityksen veroinen, aivan huumaava, marjainen tuoksu tosiaan. Täsmälleen sama kuin siinä käyttämässäni kasvovoiteessa, josta kerron sitten myöhemmin.

"Ihoa vahvistava erikoisnaamio sisältää marjauutteita, joilla on intensiivisesti ihoa rauhoittava ja suojaava vaikutus. Suositellaan myös iholle, joka on ärtynyt auringosta, kylmästä, tuulesta tai muista ulkoisista tekijöistä. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja vahvistaa ihon omaa suojaa. Antaa iholle rentoutuneen ja kukoistavan ilmeen. Naamio tasoittaa ja kirkastaa ihon värin. Hypoallergeeninen. Kliinisesti testattu." Maahantuojan sivuilta kopsattua

Kun sitten maltoin ottaa naamion pois kasvoiltani, oli taas riemuhihkujen paikka. Iho vaan oli niin sileä ja tasainen, ettei mitään rajaa. Eniten tämän huomasin siitä, että blogin kautta testiin saamani seerumi oli sata kertaa helpompi levittää kasvoille.


En vielä kerro tästä seerumista sen enempiä (jos kiinnostaa, niin Madeleinen blogista voi lukea jo juttua tästä), mutta sen kerron, että tuotetta levitellään iholle vain pari tippaa illassa. Ennen kokeilua ajattelin, että tuote on varmasti öljymäistä ja ne pari tippaa leviävät helposti kasvoille, mutta eivät ne kovin helposti levinneet. Jouduin käyttämään neljäkin tippaa, että sain tuotetta koko kasvoille. Kun tuon Frutti-naamion jälkeen sitten levitin ne kaksi tippaa, niin tuntui, että siinä oli jo liikaakin, koska ne tipat oli nyt niiiiin helppo levittää. Ne vaan liukuivat kasvojen iholla ongelmitta. Että siitä näin konkreettisesti sen, mitä jo käsillä tunsin eli kasvojen iho tasoittui selvästi ja näytti kirkastuneenkin.

Siitä tietää, että olen ihan in love johonkin tuotteeseen, että käyn heti nettitsekkaamassa, mitä tuote maksaa. Tuolta Disarin sivuilta selvisi, että nuo naamiot maksavat 3,50 e/pussi, mikä ei kai ole paha, jos pussista riittäisi tosiaan vaikka pariinkin käyttökertaan. Kyllä kai jo joka kaupasta löytyvät Montagne Jeunessen naamiot tuon verran maksavat? Huono puoli OLOS-tuotteissa on se, että ne ovatkin sitten hoitolatavaraa eli ihan mistä tahansa niitä ei saakaan.

tiistai 15. toukokuuta 2012

Pink Leopard - epic fail?

Luulin, että tämä olisi tosi hyvä idea, mutta  ei...

Ihan alkuun kerron, että himoitsin kovasti käyttää kauan käyttämättömänä ollutta Avonin Pastel Pinkia. Koska keskisormen kynsi katkesi TAAS, ilahdutan teitä vanhalla arkistokuvalla. Tältä Pastel Pink näyttää pitkillä, tasapaksuilla kynsillä siis.


Koristeluille se antaa kivan pohjan:


Ajattelinkin, että olisi maailmanluokan idea koristella kynnet pinkein Konad-leopardein, mutta jouduin taas vähän pettymään tuohon pinkkiin Konadiin. Se ei vain ole sitä, mitä haluaisin.


Kun ei se näy mihinkään!!! (Huomaatteko, miten ovelasti peitin katkenneen keskisormen kynnen, kun en viitsinyt turhamaisuuksissani katkoa muitakin... Vaikka kauniimmalta kai se näyttäisi..)

Kauempaa katsottuna noita leopardejahan ei siis näe. Toivoisin, että tuo pinkki-Konad olisi pikkuisen kirkkaampaa. Olen aiemminkin pettynyt kyseiseen lakkaan (check it out... mutta mustankin lakan päällä tuo pinkki näkyi enemmän kuin tämän pastellipinkin enkä oikein ymmärrä miksi... Äh... onko joku saanut tuota toimimaan kivasti?) enkä oikeastaan muista, olenko koskaan ollut siihen tyytyväinen. En vain ole löytänyt sellaista lakkaa, jonka päällä se näyttäisi hyvältä.

Ihan tyhmät kynnet. Ihan eeppinen epäonnistuminen tälle päivälle.

edit. Auringonvalossa pinkki lakka näkyi paljon selvemmin!


edit2. No, kyllä ne näyttää nyt kirkkaammilta sisälläkin... Ööh... vahveneeko ne jotenkin ajan kanssa? :)

Tämä on se huono puoli, kun ei tee ajastettuja postauksia. Edittejä tulee miljoona, kun pitää tulla korjailemaan. Ajastettuja postauksia voi korjailla monta kertaa ennen kuin ne julkaistuvat...

maanantai 14. toukokuuta 2012

Freemanin minttuinen sitruuna


Yleensä kerron tuotteista vasta kaavittuani niistä viimeisetkin rippeet, mutta nyt joudun tekemään poikkeuksen. Poikkeuksen siinä mielessä, ettei tämä tuote ole lähellekään loppua. Kyse ei ole siitä, että joutuisin hehkuttamaan uutta, ihanaa juttua vaan siitä, etten varmaan saa tätä tuotetta koskaan loppuun käytettyäkään. Ja olen siitä vähän harmissani.

Joo, voisin joskus yrittää muistaa kuvailla tuotteita ennen käyttöönottoa.
Kyseessä siis ihanaakin ihanemman ja edullisen Freeman-merkin syväpuhdistava Mint & Lemon -savinaamio, josta halusin tykätä kovasti. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen huokoset näyttivät jopa vähän puhdistuneen, mutta pikkuhiljaa kävi selväksi, etten taida pystyä käyttämään tätä vahvasti sitruunalta tuoksuvaa tuotetta loppuun.


Vaikka en levitä tätä lähellekään silmiä, alkaa silmissäni tuntumaan niin ikävältä, etten pysty pitämään tätä kasvoilla täyttä vaikutusaikaa. Ongelma toistuu noin viisi kertaa kuudesta ja on minulle täysi mysteeri. Tuoksuhan tässä on tosiaan aika pistävän sitruunainen, joten olen miettinyt, että ottaako se tuoksu todella noin koville. Silmiä ei siis varsinaisesti kirvele, vaan tunne on ennemminkin sellainen kuin joku söisi Mynthonia ja puhaltelisi sitten silmiini. En silloin pysty millään pitämään silmiä auki ja ne alkavat vuotaakin.


Tosi ikävää. Yritän tätä aina välillä tunnollisesti käyttää, koska naamiotilanteeni on muutoin niin huono, mutta en tästä kaveria saanut. Tosi iso harmi, sillä vaikutti ihan pätevältä tyypiltä. Pitää hommata joku lempeämpituoksuinen naamio, toivottavasti savisellainen kuitenkin, ne vaan on parhaimpia.

Oletteko te testanneet tätä? Saivatko simmunne olla rauhassa? Tai toistuuko minun ongelmani teillä jonkin toisen tuotteen kanssa vai olenko yksin kosmetiikkavammani kanssa?


ps. O-ou...En siis todellakaan ole hylkäämässä Freemania merkkinä tämän yhden minulle sopimattoman tuotteen vuoksi, joten googlettelin Freemania ja löysin merkin maahantuojan, Sunrise Cosmeticsin, sivut ja siellä on verkkokauppa! Toukokuun ajan tilauksiin lisätään yllärilahja, joten jos Freemanin tuotteet kiinnostavat, niin nyt kannattaa naputella tilausta menemään. Miltä kuulostaisi esimerksi kiivi-jogurtti-puhdistusaine tai  suklaa-mansikka-kasvonaamio (jota olen halunnut testata iäisyyden!)? Tai papaija-awapuhi-shampoo tai papaija-mango-hoitoaine? En kestä.. Haluan tuolta kaiken...