torstai 10. toukokuuta 2012

Disco Pink


Hejhejhej, I'm back... Max Factorin Glossfinity-uutuuslakka Disco Pink on tyylikäs, tummanpinkki lakka, joka on superpeittävä jo yhdellä kerroksella. Sävy on tosiaan mielestäni kaukana kaikista mauttomista pinkeistä (joita rakastan yhtälailla!), sillä jostain syystä yhdistän tummemman pinkkin peruspunaisen kanssa samaan nippuun, ajattomiin, kaiken kanssa sopiviin lakkoihin. Erityisen kivasti tämä diskopinkki sopii kaiken kirkkaan kanssa.


Jopa yhden kuvan muistin näistä ottaa tällaisinään. Sitten tuli kamerasta muisti täyteen ja asia unohtui. Kuvissa siis yksi eli uno eli 1 kerros lakkaa. Aika uskomaton peittävyys. Ja kiilto. Glossfinity on nimensä veroinen.


Noh, joka tapauksessa lakkojen oltua kynsillä päivän tai kaksi, alkoi kärjissä olla pientä kulumaa, joten sutaisin lakkaa vielä toisen kerroksen. Sitten alkoikin se iänikuinen arpominen, että mitäs sitten. No, tietty jotain nimettömään, daa! Tämä siitäkin huolimatta, että olen katsonut vanhoja kuvia, joissa nimetön pomppaa esiin, kun se on jollain random-värillä maalattu. Ajattelinkin, että nimettömän pitää pikkuisen enempi sopia värimaailmaltaan muihin kynsiin, kuin siis yleensä. Jotenka ensiksi sudin päälle kerroksen Flormarin lilaa U26-lakkaa. Jo se sopi aika hyvin värimaailmaltaan tuohon tummaan pinkkiin, mutta u know me... En vaan voinut jättää sitä siihen.


Pakkohan se oli vielä laittaa kerros cracklea, tällä kertaa W7:n pinkkiä sellaista. Ja kuulkaas, kerrankin kävi niin kuin ajattelin. Pinkki crackle sitoo tuon kynnen paremmin noihin muihin, nyt väriteema on yhtenäinen. Lisäksi tuo lila tuolla alla saa tuon pinkin näyttämään ehkä vähemmän neonilta ja enemmän tummalta, joten se itse asiassa näyttää hyvin paljolti tuolta Disco Pinkiltä.


Kyllähän tämä nyt on sata kertaa parempi kuin esmes nämä edelliset nimetönkikkailut:


Ei sillä, etten tykkäisi noistakin, mutta ne eivät väriteemaltaan ole niin yhtenäisiä kuin tuo yllämainittu.

Kuten ehkä huomasitte, tämä ei ollut aamukuuden postaus ja luovunkin nyt tuosta tavasta. Postauksia saattaa tulla siis ihan monelta vaan. Paljon vapaampaa niin ja pystyy myös tekemään päivän postauksen vielä samana aamunakin :)

Disco Pink ja W7-crackle on blogin kautta saatuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!