torstai 17. toukokuuta 2012

Matchy matchy

Yleensä poistan nykyisellään 90 % kaikista Bootzin, Nellyn, Bubbleroomin ynnä muiden mainosviesteistä, koska en halua joutua kiusaukseen. Nyt ne iskivät kaikki mailiin yhtäaikaa ja heikolla hetkellä availin niitä. En sortunut tilaamaan, mutta kaikkien värikkäiden vaatteiden takia iski hirveä inspis tehdä matchy matchy -pareja! Tässä on mukana jo joitain viime kollaasijutussa esiteltyjä kynsilakkoja, ihan sen takia, että ne pärräsivät takaraivossa, kun yhdistelin mielessäni vaatteita lakkoihin. Meikoista ja lakoista iso osa on sieltä perhanan Nellystä, jossa vaan on värikkäimmät vaatteet ja mieletön kynsilakkavalikoima. Mutta sain onneksi mukaan ihan perus-Hennesiäkin. Halusin siis alunperin tehdä kaikista mahdollisista kaupoista, mutta harvalla loppujen lopuksi oli tarjota kuvaa vaatteista ilman sitä mallia. Ja halusin pelkät vaatteet...

No, selittelyt sikseen.


Ax Paris'n turkoosi mekko* on täydellinen kesähäiden vieraalle! Olkaimettoman mekon kimalteleva vyötärönauha saa kaverikseen kynsien kimmellystä turkooseilla crackleilla à la China Glaze*.

Jeane Blushin iiiiiiihana mekko* ansaitsee parikseen yhtä kauniin vihreät kynnet.  Nubarin Jellybeans Collectionin lakka sävyssä Kiwi* on täydellinen.

Jeane Blushin aurinkoinen mekko* saa lisävaloa Mavalan Lemon Cream -lakasta*.

Oranssi pitsimekko* vaatii killerivartalon, mutta Max Factorin Sunset Orange* sopii kaikille (varsinkin, kun se on tarjouksessa...).

H&M:n hauska raitamekko hinkuu kaverikseen lakkauksia parillakin värillä. Miten olisi Mavalan Fresh Melon* sekä Wet n Wildin How I Met Your Magenta*?

Vihreä versio mekosta rukoilee mätsäämään itsensä myrkynvihreiden kynsien kanssa. Ciatén Ditch The Heels* on täydellinen kamu.


Tekonahkainen laukku kerää katseet China Glazen Electropop*-lakan kanssa.

Huomaisiko joku, jos siniset ballerinat söpöilisivät jaloissa ja OPIn Blue My Mind* -lakka keräisi huomiota kynsillä? Täydellinen duo.

Pikkuiset pinkit yksityiskohdat säväyttävät. Yhdistäpä Hennesin pinkki huivi Uslu Airlinesin Wausau USA* -lakan kanssa.

Oliko mikään pariskunta mieleen? Käytin tähän pari tuntia elämästäni, joten olkaa armollisia :) Ja hyvää helatorstaita aka vapaapäivää! ;)

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan herkullisen näköisiä yhdistelmiä ja värejä! :)

  VastaaPoista
 2. Mieluisin pari oli siniset ballerinat ja tuo OPI:n taivaallisen värinen lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pari on ehkä munkin lemppari! Olin jo kerran tilaamassa noita baltsuja, mutta oli sitten silloin mun koko loppu... Ovat kyllä ihan match made in heaven ton OPIn kanssa :)

   Poista
 3. Mulla on sulle haaste blogissani!
  http://cottoncandymaker.blogspot.com/2012/05/haasteita-x3.html

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!