torstai 3. toukokuuta 2012

Moisturizing Boost?

Maailman lyhyin postaus on nyt tässä. Ei vain ole nyt muuta jutusteltavaa, joten vilautan yhden loppuneen tuotteen nyt tässä.

(Muuten varoittelen jo etukäteen, että kun säät tässä näyttävät lämpiävän, niin en vietä niin paljon aikaa koneella, joten postaustahti saattaa vähän hiipua. Palaan tosiaan ehkä syksyllä töihin, joten aion nauttia tästä kesästä niin paljon, kuin se vain on mahdollista :) Eli jos joku aamu ei postausta tule, niin siinä syy. Kokonaan en kuitenkaan katoa enkä ainakaan tarkoituksella vähennä postausmäärää mitenkään dramaattisesti. Luultavasti loppuviikko jo menee hiljaiselon merkeissä, mutta katsotaan...)


Sexy Hair Organicsin Moisturizing Boost -seerumista olen jo vähän jutellutkin eikä lisättävää juuri ole. Tulen kyllä toimeen ilmankin tätä hoitoaineen tehohoidoksi muuttavaa ainetta, vaikka myönnettävä on, että tämä tuntui tosiaan tuovan lisätehoja hoitsikoihin. Kuitenkin tämän käyttö oli minulla hyvin satunnaista, mikä on suht varma merkki siitä, ettei tuote ollut sitten kuitenkaan niin järin kummoinen.


Ideanahan tämä on kyllä varsin hauska, joten lisää tällaisia markkinoille kiitos :) Vaikka nyt kun ajattelen niin hmm... Jos sinulla on hoitoaine ja tämä hyllyssä, niin voit sitten aina miettiä, laitatko hoitsikkaa vai tehohoitsikkaa, mutta vastaavastihan sinulla voi olla myös hoitsikka ja tehohoitsikka eikä purkkien määrä siitä kasva yhtään. Joten... plusmiinusnolla..

En nyt jaksanut laitella tähän INCIä tai mitään, kun ei ollut nyt niin superhypertuote. Alussa olin tästä innostuneempi, mutta nyt kun aikaa on kulunut (jo tämän loppumisestakin), niin en enää muista, mistä oikein intoilin :D

Mitä mieltä olette: onko ihan turha tuote?


ps. Sokoksella on ajateltu äitejä ja heidän mahdollista lahjontaansa. Siksipä lukuisia seerumeita* (sekä hiuksille että kasvoille) on nyt mahdollista tilata -15 % alennuksella, kun naputtaa koodiksi AITIENPAIVA. Voimassa 8.5. asti.


pps. Nyt kannattaa tsekata myös Loveit.fin toukokuun tarjoukset*. Joitain ihan älyttömän ihania tuotteita kivassa alessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!