tiistai 22. toukokuuta 2012

Nivea-satsi, vol.2

Noh niin, nyt olen saanut kulutettua toisenkin Nivea-trion. Josko seuraavaksi olisi vuorossa tuotteita muiltakin merkeiltä. Se on vaan jotenkin psykologinen juttu, että jos on jemmassa tuotteita samalta merkiltä, niin on jotenkin pakko käyttää niitä yhtaikaa, vaikka ne eivät olisi samalta merkin sisäiseltä sarjalta. (Täällä edellinen Nivea-satsi.)


Gentle Water Cleansing Cream on mieto puhdistuvoide. Tosiaan tuntui vähän kuin olisi apteekin perusvoiteella pesaissut naamaansa eli todellakin kuivan ja herkän ihon lempparituote ihan takuulla. Olen muistaakseni ennenkin (vissiin vähän nuorempana?) tätä jo testaillutkin ja ihan perusjees tuote. Oma ihoni varmasti kaipaa jotain pesevämpää ja tiukempaa tuotetta, mutta aiempien talvien ihonkuivumiskohtauksille tämä olisi kyllä ollut omiaan. Nyt ei ollut samanlaista tarvetta. Kaipaan myös puhdistustuotteilta sitä vaahtoavuutta (psykologinen juttu sekin), jota tämä ei tarjonnut. Ei siis kohonnut lemppariksi, mutta hyvä tuote silti. Kovasti suosittelen niille herkemmille ja kuivemmille ihoille. Omani on tällä hetkellä rasvoittuva ja kaipaa tiukkaa puhdistusta.


Toinen loppunut tuotte oli Pure Effect -sarjan Stay Clear -kasvovesi, joka alkoholittomuudestaan huolimatta tuntui tosi tehokkaalta ja raikastavalta. Tästä tykkäsin kovasti, vaikken voikaan väittää, että tämä jotenkin lupaustensa mukaisesti estäisi niitä epäpuhtauksien syntyä. Iho tuntui kuitenkin käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta ja se on pääasia.


Suojakertoimen 8 sisältävä Moisturizing Day Care -päivävoide oli myös hyvää perustavaraa. Kosteutti takuuvarmasti ja virkisti myös ihon raikkaan tuntuiseksi. Oli todella, todella täyteläistä tavaraa eli hyvin pieni määrä riitti, jos ajatteli saada meikinkin nätisti tämän päälle ilman rullautumisefektiä. Ei mikään uulalaa-aatteita synnyttänyt tuote, mutta siis tosi hyvä peruspäivävoide. Supermieto, miellyttävä tuoksu. Plussaa tietenkin myös suojakertoimesta (joka tosin ei varmaan toteudu, jos tätä laittaa sen hyvin, hyvin ohuen kerroksen) ja siitä, että iho todellakin pysyi pehmeänä ja kosteutettuna koko päivän. Tykkäsin paljon.

Tässä vielä INCI:

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Cyclomethicone, Hydrogenated Vegetable Oil, Cetyl Alcohol, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Dimethicone, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octocrylene, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Stearyl Alcohol, Nelumbium Speciosum Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Trisodium EDTA, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, BHT, Parfum

Onko joku näistä teidän lempparinne/inhokkinne?

7 kommenttia:

  1. Itse olen aina vähän vierastanut Niveaa ja koinkin pettymyksen, ku ostin Nivean kuorinta-aineen, joka oli ihan yhtä tyhjän kanssa. En huomannu mitään eroa, ku sitä käytin. Mulla on myös tuota päivävoidetta, mutta se on päätyny mulla aikalailla iltakäyttöön ja tykkäänki laittaa sitä vähä ronskimman kerroksen, ku naama on kuivanlainen. Saapahan rauhassa imeytyä yön aikana. Ei mun mielestä mikään ihmeellinen tuote, tuskin ostaisin uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh. Mulla on positiiviset kokemukset kahdestakin Nivean kuorinnasta. Totta muuten, että tuo voide on niin tujua, että sopisi hyvin iltakäyttöön. Oon jotenkin niin natsi, että jos lukee, että päivävoide, niin sitten se myös on päivävoide, mutta ehkä pitäisi vähän irrottautua tuosta säännöstä :D

      Poista
  2. Kuinka paljon tuossa Gentle Cleansing Creamissa on tavaraa? Iho on tällä hetkellä aika kuiva, ja kaipaisin jotain hellävaraista putsaria, mutta halvempaa kuin apteekin perusvoiteet (putsaamiseen kuluu niin paljon voidetta). On tuossa kyllä formaldehydin vapauttajaa, mutta ihan lopussa...

    VastaaPoista
  3. Oh, taisin katsoa vanhoja ainesosia. Maitohappo ei sovi iholleni :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, jos ei sovi. Mutta tuossa on 150 millii joka tapauksessa tavaraa.

      Poista
  4. Minkäkaisia kokemuksia sulla oli tuosta Cleansing Creamista meikin irroittajana? Lähteekö meikkivoiteet yms. hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa tosi hyviä. En tiedä, miksen kirjoittanut sitä tuohon postaukseen (lahopää, mikä lahopää), mutta kiinnitin huomiota siihen, ettei kasvoveden mukana enää jäänytkään pumpuliin normimäärää meikkivoidetta, mitä esim. siinä edellisessä Nivea-postauksessa esiteltyjen tuotteiden kanssa. (Olivat siis meikin jämät jo peseytyneet tuon kanssa pois.)Ne edellisen postauksen tuotteen kun jäivät vähän lillumaan ihon pintaan sen meikin kanssa, niin meikinpoisto ei ollut niin miellyttävää kuin tämän tuotteen kanssa. Tuo huuhtoutui niin kivasti pois kasvoilta, että aloinkin nyt tätä kirjoittaessa pohtimaan, kuinka kiva se olisi juuri meikinpoistoon ja sitten joku pesevämpi tapaus ihonpuhdistukseen... Hmm... Mahdollisuuksia, mahdollisuuksia :)

      Hyvä kysymys, kiitos! Sait heti minut ajattelemaan... (vaikka en saisi rasittaa itseäni niin ;) )

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!