lauantai 12. toukokuuta 2012

Yvesin yökreemi


Tämännäköinen purkki oli aktiivisesti yökäytössä pitemmän aikaa. Oikeasti. Tuntuu, että tämä kesti iäisyyden. Tilasin tämän marraskuussa ja tuntuu, että otin tämän käyttöönkin liki heti. Voide loppui tällä viikolla ja nyt olenkin ihan pulassa, että mitähän seuraavaksi. Niin ja kyseessä oli siis Yves Rocherin Nutri Specific Ultra Confort Hoitava Yövoide*, joka tuntuu olevan tarjouksessa jatkuvasti.


Minua on helppo miellyttää, sillä tykkäsin tästä kovin. Voide oli superhypertäyteläistä ja hoiti hommansa tehokkaasti. Ei todellakaan kiristellyt ihoa tämän käytön aikana. Imeytyi kuitenkin myös ihan kivasti eikä jäänyt lillumaan ihon pinnalle. Aamulla iho oli oikein virkeä.


Haluaisin sanoa, että tämä oli hyvä perusyövoide, mutta en halua, että kukaan saa sitä käsitystä, että tämä on vain "perus". Yritän siis sanoa, että hyvä perusyövoide tarkoittaisi tässä tapauksessa sitä, että voide hoitaa yövoiteen tehtäviin kuuluvat hommat miehekkäästi. 


Ja jos ette minua usko, tsekatkaapa INCI. Heti veden jälkeen on pehmentävää viinirypäleen siemenistä puristettua rasvaöljyä, sitten taas pehmentävää/ihoa hoitavaa ainesosaa ja sitten mantelin hedelmistä uutettua ihoa hoitavaa ainetta. Sitten tuleekin urea, mutta sekin on nimen pelottavuudesta huolimatta ihoa hoitavaa :) Do I need to go on? Tällaisia INCeja tutkii mielellään... Viinirypäleöljyn ja mantelimaidon lisäksi voide sisältää myös karite(=shea)voita. 

Niin, ja kuten sanottu, en tosiaan tiedä, minkä yövoiteen otan käyttöön. Olen ihan pulassa. Vissiin minulla pari yökkäriä jemmassa on, mutta niille on päivävoidekaverit olemassa, joten joutuisin keskeyttämään Nivean käyttöni. Problems, problems... Pitää kaivella jemmoja lisää. Asiaa ei helpota se, että Yvesiltä tuli sähköpostia, jossa iloisesti kerrottiin tämän viikonlopun olevan äitienpäivän kunniaksi toimituskuluton koodilla 1205FREE. Eli sunnuntaihin klo 23.59 asti saa tilailla ilman toimareita. Lisäksi koko toukokuun on voimassa LOVE2012-koodi, jolla saa 10 prossaa pois ostoskorista eli laskekaa tarkkaan, kumpi koodi kannattaa hyödyntää. Nyt olisi paras hetki täydentää voidevarastoja... Sorrunko, sorrunko... Tosin enhän minä nyt viikkoa voi odotella uutta yövoidetta tai sitten voiteilen perusvoiteilla sen aikaa. Ja itse asiassa ostolakkoni menisi vähän pilalle, jos tilaan yövoiteita, koska niitä kuitenkin kaapista löytyy. Ehkä nappaan yövoiteen jonkin 24 h -voiteen, niitä minulla riittää. Mutta naamio- ja kuorintatilanteeni on vähän huono ja ne ovat Yvesillä halvempiakin kuin yövoiteet, joten...

... tilasin jo. Kaksi naamiota ja yhden kuorinnan. Tilaajalahjaksi valitsin vartalonkuorinnan ja jonkun itseruskettavahässäkän. 12,54 e. Ei paha. Kaikki tässä postausta tehdessä... Onneksi ei kalliimmaksi käynyt :)


ps. Kaikki muutkin Nutri Specific -sarjan tuotteet* ovat tarjouksessa ;)

2 kommenttia:

  1. Hahahhah! Ihanaa, kun sä olet yhtä altis houkutuksille kun minä :) Ajattelin itse laittaa tilaukseen jonkun kuorinnan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo se on helppoo ku se on halpaa :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!