maanantai 28. toukokuuta 2012

Blooming Meadow

Minä en vaan pysty olemaan julkaisematta kynsikuvia, vaikka en tykkää kynsistäni tällä hetkellä lainkaan! Johtuen tietty eritoten tuosta keskisormen tynkäisyydestä. Lisäksi nämä seuraavat kuvat valehtelevat sävyssään niin paljon, ettei mitään rajaa.

No näillä mennään.


Kyseessä nyt kuitenkin Lumenen parin-kolmen vuoden takainen Kukkaketo/Blooming Meadow, jota en ehkä ole esitellyt edes blogissa... Joka tapauksessa kyseessä on lämpimähkö pinkki, joka on täynnä kesäisen kivaa shimmeriä.


Kyseessä ei ole erityisen peittävä lakka, ainakin kolme kerrosta vaaditaan siedettävään lopputulokseen. Tuosta peukkukuvasta olisi tarkoitus ilmentyä shimmerit. Siinä lakkaa muistaakseni kaksi kerrosta ja kynsiraja kuultaa läpi.


Kuvissa lakka näyttää ainakin minun koneellani liian mansikkaiselta, kuitenkin ihan selkeä pinkki on kyseessä.

Olen jo pitkään hinkunut laittaa Hennesin Spark Me Up -lakkaa pinkin päälle ja nyt sain tilaisuuteni.Tuossa alakuvassa näyttäisi näyttävän minun silmääni eniten omalta itseltään tuo Lumene. Kerrostin glitteriä enemmän kärkiin, jos sen nyt tuosta tajuaa. Aikamoista sekamelskaa, mutta näin livenä olen näistä ihan intona. Jotenkin tosi kesäiset kynnet.

Kaksi päivää lakkauksen jälkeen.
Tämä pinkki ihanuus muuten muistuttaa kovin Minersin Rio Pinkia, mutta Rio Pinkissä ei ole tuollaista shimmeriä ja se on vähän vaaleampi. Ja tajusinpa muuten senkin, että tämä Kukkaketo on tehty aisapariksi herkullisen lämpimäiselle kiillolle (#18), jonka teille olenkin jo esitellyt täällä. Kuten myös aiemmin esitelty kylmempi pinkki Summer Heat on tehty kaveriksi myös tuossa samassa kiiltopostauksessa esitellylle kiillolle #17. Tässä vielä koko nelikko:

Kukkaketo, kiilto #18, Summer Heat ja kiilto # 17. Lämpimät ja kylmät.

ps. Lunasta tästä itsellesi ja ystävällesi 5€ lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan*! Ja vielä kerran muistutan koodista VALMISTUJAISET, jolla saa -15% meikeistä pois.

1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani :)
    http://beautymind-lisacos.blogspot.com/2012/05/haaste-huh-huh.html

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!