tiistai 17. huhtikuuta 2012

Rio Pink


Vaikka kesäkynsiin kokeilinkin jo Minersin Rio Pinkia, oli palava halu saada se myös kaikille kynsille. Yhä enemmän ja enemmän vaan varmistuu se, että tämä lämpimän pinkki halpislakka* on lempparein pinkki kynsilakkani ikinä! Tuo sävy on vaan niin täydellisen mahtava, ettei mitään rajaa. Jos joku pinkki sopii sitten kesällä niille, jotka ruskettuvat, niin se on sitten tämä!

Nyt kun kynnet olivat aavistuksen kasvaneet, niin kaksi kerrosta ei riittänyt kynsirajoja valitettavasti peittämään. Kolmenkin kerroksen jälkeen se oli vähän niin ja näin, mutta kolme kerrosta nyt kuitenkin riitti minulle.Tämä on myös siitä ihanan sävyinen, ettei oikein riitele minkään kanssa. Sopii älyttömän hyvin kaiken kirkkaan kaveriksi.


Ajattelin, että kokeilen nyt taas koristelulakkojani ja päätin vaan vapaalla kädellä (virhe...) huidella viivoja metallinvalkoisella ja hopealla eli ainoilla koristelulakoilla, jotka omistan. Aika sotkuahan siitä tuli.


Kaikista onnistunein ja eniten alkuperäisajatusta vastaavin lakkaus taisi tulla oikean käden peukusta.


Napautin sitten vasemman käden nimettömään vielä söpön Sinan rusettitarran, jonka olen arkissaan* Prettystä tilannut. Kuten myös nuo koristelulakat*.


Olin vaan jotenkin tosi onnellinen näistä kynsistä, vaikkeivät suurta taidetta edustakaan ja olivat yhtä sotkua. Livenä jotenkin näyttivät (taas kerran) superpaljon paremmilta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!