tiistai 29. toukokuuta 2012

Vielä vastauksia

Sain BeautyMindilta vielä haasteellisen verran kysymyksiä, jotka olivat niin kivoja, että vastailen niihin vielä, vaikka tämän haasteen olenkin jo tehnyt.

Kysymykset ja vastaukset:

1. Kauan olet pitänyt blogia?About 2,5 vuotta laskujeni mukaan.
2. Millainen olet luonteeltasi? Hiljainen, mutta äänekäs. Sanavalmis, mutta ujo. Sekava siis. Kai se riippuu seurasta.
3. Paras nettisivusto mielestäsi? En osaa sanoa... Feissarimokat? :)
4. Kenen blogeja seuraat eniten? Mungolife, Too Fast For Love + kaikki mahdolliset kauneus-/kynsiblogit, mm. Sonnela. Ei niitä pysty edes erottelemaan, mitä eniten luen, kun Bloggerin kautta tulee luettua kaikki.
5. Millä alalla työskentelet/opiskelet? En kerro! ;)
6. Oleto käynyt ammattilaisella ottamassa geelikynnet/akryylit? Olen. Vuonna 2009 häitä edeltävinä kuukausina pidin geelikynsiä. Ne olivat ihanat, mutta rahalle oli häiden jälkeen sitten muutakin käyttöä.
7. Pahin kokemuksesi kynsien kanssa? Kaikki mahdolliset katkeamiset. Vihaan niitä. Ja joo, häiden alusviikolla virolaisen kynsienlaittajan piti tulla kotiin asti laittamaan kynnet. No, eipä tätiä kuulunut ja hätäpäissäni piti sitten metsästämäni uusi kynsitaiteilija.
8. Huonoin kokemuksesi kauneudenhoidossa yleensä? Ehkä ylä-asteen meikkikokeilut, ensimmäiset itserusketuskokeilut, kaikki ammattilaisten tekemät meikit, jotka eivät tunnu omilta ja itsetehdyt överiblondaukset tukalle.
9. Mitä hyvää olet tehnyt tällä viikolla? En varmaan ole ehtinyt mitään erityisen hyvää tehdä tällä viikolla. Viime viikolla taisin pelastaa jonkun ötökän/kastemadon... Ja mies jelppasi juuri kimalaista, eikö sitä lasketa? :)
10. Paras kynsi/kauneudenhoitotuotteesi? Yves Rocherin vahvistava aluslakka, Lancômen Bi-Facil-silmämeikinpoistoaine ja Cutrinin Volumism-shampoo.
11. Miksi pidät blogia? Ei ole yhtä syytä. Pidän siitä, että pääsen hehkuttamaan kivoja tuotteita. Omat kaverini eivät ole niin intona kosmetiikasta :) Blogin kautta ja muita blogeja lukemalla pääsee myös tutustumaan uusiin tuotteisiin.

En taaskaan haasta muita, kun kaikki ovat jo tehneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!