perjantai 9. heinäkuuta 2010

Leopardisähellystä


Menojalka vipattaa tänään taas sen verran, että uudet lakkaukset piti saada. Se on onni, etteivät yökerhot ole järin kirkkaasti valaistuja, sillä eipä näistäkään konadoinneista kovin edustavat tullut.


Halusin testata pinkkiä Konad-lakkaa mustan päälle kuvitellen, että pinkki todella olisi mustankin päällä pinkki. No hieman vaaleni kuviot, mutta ei se mitään. Hetken tuskastelun jälkeen päätin, että yhdistelmä on ihan hauska, vaikkakin vähän sotkuisuutta on havaittavissa. Tuo pinkki muuttui ikäänkuin metallinhohtoiseksi vaaleanpunaiseksi.


Keskisormessa on taas tekokynsi, vaikka pyhästi vannoin, etten niillä enää kynsiäni sotkisi. Keskisormi oli kuitenkin niin töpökyntinen edelleen, että lyhyt kynsi oli pakko piilottaa. Leopardikuviot ovat laatasta m57.


Illan menojalkaa hidastaa se fakta, että raajani kuoriutuvat parhaillaan itseruskettavakerroksistaan ja lopputulos on tämä. Kuvassa siis kyynärtaipeeni. Näky on aika karsea, kun rajat ovat noin selvät (jos tuosta kuvasta saa nyt selvää). Mitenhän ne saisi hinkattua nopeasti ja helposti pois? Dekolteelta lähtivät itseruskettavat aika helposti Nivean liinoilla, mutta kädet ja jalat ovat vaikeampi pala.

Kävin eilen katsastamassa miehen kanssa uusimman Twilight-elokuvan Eclipse ja kaikista pahoista arvosteluista huolimatta se oli mielestäni paras leffa sarjasta tähän mennessä. Jopa huumoria oli saatu upotettua leffaan mukaan, vaikkakin suomennokset olivat paikoin aika kökköjä. Mieskin oli tyytyväinen, kun leffassa oli toimintaa enemmän kuin aikaisemmissa Tvailaiteissa.

Niin, ja jos blogia lukee joku alaikäinen, haluan korostaa, että vaikka tuntuukin, että käyn ryyppäilemässä harva se vloppu, niin se ei ole totta. Krapula on viime viikolta vieläkin päällä, joten tänään saatan pysyä vesilinjalla. Juominen on pahasta, älkää siis aloittako :)

4 kommenttia:

 1. Aww toi juomisesta varottelu :D

  Mutta niin ittelläni on auttanut itseruskettavan positoon ihan vaan ihonkuorinta melko huolellisti ja kaverilla lähti sitruunalla.

  VastaaPoista
 2. Karhu: Kiitti vinkeistä, itsekin mietin tuota sitruunaa...

  VastaaPoista
 3. Muille sopii tuollaiset hienot kuviot kynsiin, muttakun yritän itselleni niitä kokeilla niin en pysty pitämään paria tuntia pidempään kun tuntuu nii oudolta :D

  Muuten, saako Avonilta jotakin ilmaisnäytteitä? Jos saa niin sitten olisin kiinnostunut kun ei tuo rahatilanne anna nii paljon periksi että voisin maksaa jostakin tuotteesta paljon ilman sitä kokeilematta!

  VastaaPoista
 4. Hannukkaz: Höpsispöpsis, sopivat varmasti sullekin! :) Avonilla (tai kauneuskonsulteilla) on yleensä aina jotain näytteitä tarjolla, mutta itselläni on tällä hetkellä niitä vain joistain tuoksuista ja oliskohan jostain naamiostakin ja naamavoiteesta. Lisäksi jos ottaisit omat tunnukset Avonille, voit tietty tilata näitä näytteitä itsekin. Silloin ne tosin joitain senttejä maksavat.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!