tiistai 15. toukokuuta 2012

Pink Leopard - epic fail?

Luulin, että tämä olisi tosi hyvä idea, mutta  ei...

Ihan alkuun kerron, että himoitsin kovasti käyttää kauan käyttämättömänä ollutta Avonin Pastel Pinkia. Koska keskisormen kynsi katkesi TAAS, ilahdutan teitä vanhalla arkistokuvalla. Tältä Pastel Pink näyttää pitkillä, tasapaksuilla kynsillä siis.


Koristeluille se antaa kivan pohjan:


Ajattelinkin, että olisi maailmanluokan idea koristella kynnet pinkein Konad-leopardein, mutta jouduin taas vähän pettymään tuohon pinkkiin Konadiin. Se ei vain ole sitä, mitä haluaisin.


Kun ei se näy mihinkään!!! (Huomaatteko, miten ovelasti peitin katkenneen keskisormen kynnen, kun en viitsinyt turhamaisuuksissani katkoa muitakin... Vaikka kauniimmalta kai se näyttäisi..)

Kauempaa katsottuna noita leopardejahan ei siis näe. Toivoisin, että tuo pinkki-Konad olisi pikkuisen kirkkaampaa. Olen aiemminkin pettynyt kyseiseen lakkaan (check it out... mutta mustankin lakan päällä tuo pinkki näkyi enemmän kuin tämän pastellipinkin enkä oikein ymmärrä miksi... Äh... onko joku saanut tuota toimimaan kivasti?) enkä oikeastaan muista, olenko koskaan ollut siihen tyytyväinen. En vain ole löytänyt sellaista lakkaa, jonka päällä se näyttäisi hyvältä.

Ihan tyhmät kynnet. Ihan eeppinen epäonnistuminen tälle päivälle.

edit. Auringonvalossa pinkki lakka näkyi paljon selvemmin!


edit2. No, kyllä ne näyttää nyt kirkkaammilta sisälläkin... Ööh... vahveneeko ne jotenkin ajan kanssa? :)

Tämä on se huono puoli, kun ei tee ajastettuja postauksia. Edittejä tulee miljoona, kun pitää tulla korjailemaan. Ajastettuja postauksia voi korjailla monta kertaa ennen kuin ne julkaistuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!