keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Quick Mask

Saanko olla nyt ihan pikkuisen taas rakastunut, jooko?


Otin käyttöön OLOS-merkkisen kasvovoiteen yökäyttöä varten, joten kun löysin jemmoista joskus kauan sitten jostain saamani kasvonaamion samaa herkälle iholle suunnattua Frutti di Bosco -sarjaa, päätin käyttää sen pois eilen saunan jälkimainingeissa. 10 millin pussista olisi varmasti riittänyt pariin, ellei jopa kolmeen käyttökertaan, mutta läträsin kaikki menemään ja levitin kerrankin naamiota oppien mukaan kaulallekin.


Naamio oli aika juoksevaa koostumukseltaan, jos vertaa savinaamioihin, joita yleensä käytän. Kuitenkin tämä pysyi  hyvin kasvoilla eikä alkanut valua minnekään. Vaikutusajaksi suositeltiin 10 minuuttia, mutta annoin olla reilusti yli sen. Oli helppoa pitää tätä kasvoillaan, sillä missään vaiheessa ei ihoa alkanut kiristämään, koska naamio ei kuivahtanut kasvoille eikä myöskään imeytynyt (vai johtuiko niin paksusta kerroksesta?).


Naamio on täynnä kaikkea ihanaa. Karitevoita, mangoöljyä, vehnänalkioäljyä, mustaherukka-, mansikka-, mustikka- ja vadelmauutteita ynnä muuta ihanaa. Tuoksu oli myös tuon marjatykityksen veroinen, aivan huumaava, marjainen tuoksu tosiaan. Täsmälleen sama kuin siinä käyttämässäni kasvovoiteessa, josta kerron sitten myöhemmin.

"Ihoa vahvistava erikoisnaamio sisältää marjauutteita, joilla on intensiivisesti ihoa rauhoittava ja suojaava vaikutus. Suositellaan myös iholle, joka on ärtynyt auringosta, kylmästä, tuulesta tai muista ulkoisista tekijöistä. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja vahvistaa ihon omaa suojaa. Antaa iholle rentoutuneen ja kukoistavan ilmeen. Naamio tasoittaa ja kirkastaa ihon värin. Hypoallergeeninen. Kliinisesti testattu." Maahantuojan sivuilta kopsattua

Kun sitten maltoin ottaa naamion pois kasvoiltani, oli taas riemuhihkujen paikka. Iho vaan oli niin sileä ja tasainen, ettei mitään rajaa. Eniten tämän huomasin siitä, että blogin kautta testiin saamani seerumi oli sata kertaa helpompi levittää kasvoille.


En vielä kerro tästä seerumista sen enempiä (jos kiinnostaa, niin Madeleinen blogista voi lukea jo juttua tästä), mutta sen kerron, että tuotetta levitellään iholle vain pari tippaa illassa. Ennen kokeilua ajattelin, että tuote on varmasti öljymäistä ja ne pari tippaa leviävät helposti kasvoille, mutta eivät ne kovin helposti levinneet. Jouduin käyttämään neljäkin tippaa, että sain tuotetta koko kasvoille. Kun tuon Frutti-naamion jälkeen sitten levitin ne kaksi tippaa, niin tuntui, että siinä oli jo liikaakin, koska ne tipat oli nyt niiiiin helppo levittää. Ne vaan liukuivat kasvojen iholla ongelmitta. Että siitä näin konkreettisesti sen, mitä jo käsillä tunsin eli kasvojen iho tasoittui selvästi ja näytti kirkastuneenkin.

Siitä tietää, että olen ihan in love johonkin tuotteeseen, että käyn heti nettitsekkaamassa, mitä tuote maksaa. Tuolta Disarin sivuilta selvisi, että nuo naamiot maksavat 3,50 e/pussi, mikä ei kai ole paha, jos pussista riittäisi tosiaan vaikka pariinkin käyttökertaan. Kyllä kai jo joka kaupasta löytyvät Montagne Jeunessen naamiot tuon verran maksavat? Huono puoli OLOS-tuotteissa on se, että ne ovatkin sitten hoitolatavaraa eli ihan mistä tahansa niitä ei saakaan.

2 kommenttia:

  1. No voi pöh..innostuin jo naamiosta kunnes selvisi miten "helposti" saatavilla..plääh.

    Mutta aina saa rakastua,kempparituote on oikein hyvä kohde =)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!