lauantai 19. toukokuuta 2012

Bad, bad nails - vol. 4387

Siis ihan järkyttävää. Pahoittelen jo etukäteen tätä postausta, mutta niin kuin olen uhonnut, yhdetkään kynnet eivät jää esittelemättä - olivat ne sitten kuinka hirveitä tahansa. (Olen myös vähän masentunut, koska tätä kirjoitettaessa Venäjä johtaa MM-lätkässä Suomea 3-1 4-1, joten puran ahdistusta tähän hirrrveen, hirrrveen kamalaan postaukseen.)

Tässä on käytetty tuhokaksikko:


Halusin taas päästä testaamaan tuota perhanan pinkkiä Konadia ja olen kauan haaveillut mattalakan konadoinnista (tai siis olen toki sitä joskus tehnyt, mutta halusin päästä pitkästä aikaa kokeilemaan), joten there you go. Sutaisin kynsille parikin kerrosta Orlyn Purple Velvet -mattalakkaa ja päälle sitten kamalat, kamalat seeprat tuolla Konadilla.


Peräännyin viime hetkillä ja päätin julkaista vain yhden monesta epäonnistuneesta kuvasta. Minunhan ei pitäisi tehdä kynsipostauksia, kun tuo keskisormi on jälleen kerran katkennut, mutta tässä sitä taas ollaan. Mistäs sitä alottaisi... No, itse konadoinnit eivät obviously onnistuneet. Sotkuiset, epäsiistit, yäk. Sitten tuo Konad-lakka petti taas, se on jotenkin liian vetistä muutenkin. Voisiko se olla jo liian vanha? Ei se kyllä ole kuin pari vuotta sitten avattu, mutta kaikkihan on mahdollista. Joka tapauksessa tuosta pinkistä väristä ei erota pinkkiä kyllä yhtään.

Kysymys: pitäisikö rumat kynnet vaan jättää postaamatta vai saatteko kicksejä siitä, kun epäonnistun? 

Tai älkää vastatko.

Edit. Siis onko silmissäni jotain vikaa vai muuttuiko tuo Konad TAAS pinkimmäksi tuntien kuluessa??? (Aiemmin viikolla julkaistuissa kynsissä ihmettelin samaa...)Näettekö te saman kuin minä???

6 kommenttia:

 1. Byääh, 5-1! Mikä hyvänsä piristää tässä tilanteessa.

  VastaaPoista
 2. onpas tutunnäköinen orly, minulla on tällä hetkellä kynsillä Orlyn Purple Pleather, joka on ihan samanvärinen kuin tuo sinun lakkasi ja myös matta :O Miksi yksi lakkamerkki tekee kaksi niin identtistä lakkaa, eri nimillä :O

  VastaaPoista
 3. Moi! :)
  Mun blogissa on sulle Liebster -tunnustus :)

  http://annyestorm.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen sellaisen jo tehnytkin, mutta kiitos kun minua muistit!! :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!