maanantai 14. toukokuuta 2012

Freemanin minttuinen sitruuna


Yleensä kerron tuotteista vasta kaavittuani niistä viimeisetkin rippeet, mutta nyt joudun tekemään poikkeuksen. Poikkeuksen siinä mielessä, ettei tämä tuote ole lähellekään loppua. Kyse ei ole siitä, että joutuisin hehkuttamaan uutta, ihanaa juttua vaan siitä, etten varmaan saa tätä tuotetta koskaan loppuun käytettyäkään. Ja olen siitä vähän harmissani.

Joo, voisin joskus yrittää muistaa kuvailla tuotteita ennen käyttöönottoa.
Kyseessä siis ihanaakin ihanemman ja edullisen Freeman-merkin syväpuhdistava Mint & Lemon -savinaamio, josta halusin tykätä kovasti. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen huokoset näyttivät jopa vähän puhdistuneen, mutta pikkuhiljaa kävi selväksi, etten taida pystyä käyttämään tätä vahvasti sitruunalta tuoksuvaa tuotetta loppuun.


Vaikka en levitä tätä lähellekään silmiä, alkaa silmissäni tuntumaan niin ikävältä, etten pysty pitämään tätä kasvoilla täyttä vaikutusaikaa. Ongelma toistuu noin viisi kertaa kuudesta ja on minulle täysi mysteeri. Tuoksuhan tässä on tosiaan aika pistävän sitruunainen, joten olen miettinyt, että ottaako se tuoksu todella noin koville. Silmiä ei siis varsinaisesti kirvele, vaan tunne on ennemminkin sellainen kuin joku söisi Mynthonia ja puhaltelisi sitten silmiini. En silloin pysty millään pitämään silmiä auki ja ne alkavat vuotaakin.


Tosi ikävää. Yritän tätä aina välillä tunnollisesti käyttää, koska naamiotilanteeni on muutoin niin huono, mutta en tästä kaveria saanut. Tosi iso harmi, sillä vaikutti ihan pätevältä tyypiltä. Pitää hommata joku lempeämpituoksuinen naamio, toivottavasti savisellainen kuitenkin, ne vaan on parhaimpia.

Oletteko te testanneet tätä? Saivatko simmunne olla rauhassa? Tai toistuuko minun ongelmani teillä jonkin toisen tuotteen kanssa vai olenko yksin kosmetiikkavammani kanssa?


ps. O-ou...En siis todellakaan ole hylkäämässä Freemania merkkinä tämän yhden minulle sopimattoman tuotteen vuoksi, joten googlettelin Freemania ja löysin merkin maahantuojan, Sunrise Cosmeticsin, sivut ja siellä on verkkokauppa! Toukokuun ajan tilauksiin lisätään yllärilahja, joten jos Freemanin tuotteet kiinnostavat, niin nyt kannattaa naputella tilausta menemään. Miltä kuulostaisi esimerksi kiivi-jogurtti-puhdistusaine tai  suklaa-mansikka-kasvonaamio (jota olen halunnut testata iäisyyden!)? Tai papaija-awapuhi-shampoo tai papaija-mango-hoitoaine? En kestä.. Haluan tuolta kaiken...

12 kommenttia:

 1. En oo kokeillut tuota naamiota mutta muistelen erään shampoon aiheuttaneen silmiini mainitsemaasi Mynthon-efektiä, se kun sisälsi mentholia. Ja tunne tuli tosiaankin ilman että shampoota joutui silmiin, ei kiva juttu ollenkaan...

  VastaaPoista
 2. Aaaw! Emmä tienny, että Freemania sais tolleenkin ostettua, ihan uusia tuotteita :)

  Yleensä oon tykänny kaikista Freemaneista, mutta tämä naamio jäi kyllä kaapin perälle. Mulla on se mansikkasuklaa-savinaamio, josta tykkään kyllä. Tästä en. Tän käytöstä on jo kauan, joten en oo ihan varma, miksen tykännyt... Oisko se ollu just se haju? Savinaamiona ihan ajoi kyllä asiansa muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika pelottavan addiktoivaa, että noita saa netistä ja vaikka ja mitä kivaa... :) Mä haluun kyl tota mansikkasuklaata!!

   Poista
 3. Apuaaaaaahhhh!! Mä haluan noi kaikki!!!!

  VastaaPoista
 4. Tätä kyseistä en oo koklannut mutta mulla on päärynäputsari, kurkkuinen peel-off naamio ja aivan ihana mansikkasuklaa-naamio joka tuoksuu ihan vanukkaalta ja tuntuu ihanalta.

  VastaaPoista
 5. Itselläni on toi sama tuote, minulla ei ole tullut mitään haittavaikutuksia. Sinulla voi olla herkkä iho. Toi mansikka suklaa naamio on aivan paras, tuoksu todella ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai herkät silmät :/ Tuo mansikkasuklaa kyllä kuulostaa namilta :)

   Poista
 6. Mulla on yksi menthol-kasvonaamio, josta juuri alkoholin haihtuessa(?) tuntuu silmissä hieman epämiellyttävältä. Mutta naamiostahan voi nauttia vaikka silmät kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pitää silmiä kiinni, mutta se ikävä tunne tulee siltikin jotenkin läpi.. :/

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!