torstai 31. toukokuuta 2012

Rose angélic

Sori pieni tauko. Oli pieniä ongelmia kuvien siirtämisessä koneeseen, but now I'm back bitches! ... menikö liian pitkälle? :) Hah, oli vaan ikävä kirjottamista, vaikka tauko kestikin vain päivän. Häiden jälkeen muuten siteerasin Black Eyed Peasin Fergietä Facebookissa. Luin meinaan jostain, että rouva huusi hääjuhlissaan vieraille, että 'I'm married, bitches!' Hih, aika hauskaa mielestäni. Aaaaaanyways, asiaan...Tämä ikivanha huulikiilto on ollut käytössä viime aikoina paljonkin, joten ajattelin vilauttaa sitä teillekin. Kaikki merkinnät sävyä lukuunottamatta ovat kuluneet, mutta kyseessä on Bourjoisin huulikiilto. Näitä kannoin aina Tallinnan reissuilta, koska Suomessa kyseistä ranskalaismerkkiä ei myyty eikä käsittääkseni myydä vieläkään missään. Se on sääli, koska ainakin tosiaan nämä huulikiillot ovat ihania. Tämä ei edes ole lempisävyni, jota uskollisesti käytin nuorempana. En muista, mikä sävy se oli, mutta muistan sen pettymyksen, kun sitä ei enää löytynytkään, kun taas sitä Tallinnan kauppakeskuksesta metsästin. Joku vaaleammanpunainen se oli.

Ei kun hei! Googlatessa löysin Oranssikauppa-nettisivuilta pari Bourjoisin kiiltoa*! Eli tämä on vissiin myös noita Bourjois Effet 3D -kiiltoja :) Myös Mansikkanetistä saa Bourjoisin tuotteita.
Mutta jospa nyt keskityttäisiin tähän kauniisti valoa heijastavaan Rose angélic -sävyyn, jonka true sävy ei nyt huulikuvista (putkilokuva on aika tarkka sävyltään) tule ilmi. Tuollainen tumma roosa ehkä. Huulikuvissa ehkä siis liian vaalea, swatchikuva aika tarkka. Pigmenttiä on paljon, kiilto sävyineen erottuu huulilta selvästi.  Tai tuntuu, että riippuu valaistuksesta, että onko luonnollisen näköinen vai superselvästi havaittavissa. Ei tämä tahmeaa varsinaisesti ole, mutta tuntee kyllä huulilla, että jotain ainetta siellä on :) Mutta aika kivan tuntuista huulilla. Tykkään kovasti. Kiilto on myös päätähuimaava.

(edit. vaikka ihonsävy näyttää eriltä noissa parissa kuvassa, niin ihan samassa hetkessä ne kuvat on otettu.. kai olen sitten vaihtanut suuntaa ja varjot/valot ovat olleet erilaiset... itseäni vaan häiritsee moinen..)

Onko teillä Bourjoisin kiiltoja tai muita tuotteita kyseiseltä merkiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!