torstai 24. toukokuuta 2012

Uusia juttuja

Yves Rocherin tarjous ilmaisista toimituskuluista oli aivan liian vaikea pala vastustaa. Sitä paitsi tarvitsin oikeasti naamiota ja kuorintaa, joten reilun kympin panostus ei ollut paha raha laittaa likoon, varsinkaan kun niitä ylimääräisiä kuluja ei tosiaan tullut.


Tilaukseen päätyivät Virkistävä sitruunankuorta sisältävä naamio*, Espanjan Granaattiomena -sarjan Heleyttävä kasvonaamio* sekä Aprikoosinkiveä sisältävä kuorinta*.

Olin vähän jännittynyt, kun näiden saapuessa tajusin naamioiden olevan tuollaisia geelimäisiä. Kuvittelin jo mielessäni sellaisen inhottavan ohuen koostumuksen, joka jättää kalvon kasvoille. Mutta kokeilin jo tuota virkistävää naamiota ja koostumus olikin superpaksu ja -täyteläinen. Ei jättänyt mitään kalvoa, vaan imeytyi hyvin ja jätti sellaisen jännän kuivantahmean pinnan, joka oli helppo sitten pyyhkäistä pois. Ensikokemus olikin siis miellyttävä. Jännitin kyllä sitäkin, että tekeekö tämä silmille saman kuin aiempi sitruunanaamioni ja metsästin jo yhtenäisiä ainesosia INCIstä (löytyi pari), mutta tämä jätti silmäni rauhaan. Jes.

Noita muita testailen tässä lähitulevaisuudessa.


Tilaajalahjaksi valitsin 150 millin vartalovoiteen sekä 30 millin itseruskettavan (kasvoille ja vartalolle). Kuorintaa en ole ehtinyt vielä testaamaan, mutta itseruskettava vaikuttaa parhaillaan. Apuva, miten jännittää. Mutta mitä tahansa blogin eteen ;)


Blogin kautta sain myös testiin Kevin Murphyn Full.Again -tuotteen, joka lupaa paksuntaa hiusta! Oli niin muikea lupaus, että oli pakko ottaa tämä testiin. Tästä lisää sitten myöhemmin.

ps. Lunasta tästä itsellesi ja ystävällesi 5€ lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan*! Koodilla VALMISTUJAISET sa myös -15% meikeistä!

2 kommenttia:

  1. ooh teethän postauksen piakkoin noista itseruskettavista, koska itse mietin juuri tuon kasvoitseruskettavan tilausta :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!