maanantai 7. toukokuuta 2012

Gold Cerise


Max Factorin Glossfinity-uutuuslakka sävyssä Cerise on aika täydellinen väriltään. Juuri sellainen punainen, joka jokaiselta pitäisi löytyä jemmoista sitä hetkeä varten, kun mikään lakka ei sovi asun kanssa. No, punainen sopii aina. Se on vaan se juttu, joka tekee hetkessä tyylikkään vaikutelman ja  herättää huomiota. En itse ole ollut mikään punaisten lakkojen suurkuluttaja, olen jotenkin pitänyt niitä tylsinä, vaikka aina kun näen jollain ne täydellisen punaiset kynnet huokailen ihastuneena. Ehkä fobiani johtuukin punaisiin kynsiin usein yhdistetyistä punaisista huulista, joille en vieläkään lämpene - ainakaan itselläni. Muilla ne kyllä näyttävät usein aivan upeilta. Viime aikoina ole uskaltautunut enemmänkin käyttämään punaista (mm. Hennesin punaista minilakkaa, joka on ihan skidisti vähemmän täydellinen the red kuin tämä Cerise) ja olen ainakin tästä punalakkafobiasta päässyt nyt heittämällä eroon.


No, joka tapauksessa päädyin aika helpostikin lakkaamaan kynteni kerrankin peruspunaisella tyttöjen iltaa varten. Kuvat on otettu vissiin päivän päästä lakkauksesta, joten ovat jo hiukka kuluneet siivouksen tuoksinassa. Kuvissa Ceriseä on kaksi kerrosta ja hiukan läpikuultavuutta oli havaittavissa, ainakin tietyistä kulmista katsottaessa.


Arvoin hetken, laitanko kolmannen kerroksen vai jotain muuta ja päädyin sitten (yllätys, yllätys) tekemään jotain muuta. Olin itse asiassa vähän pettynyt itseeni. Olisi pitänyt fiilistellä kerrankin tyylikkäissä kynsissä. Pidin muutenkin lakan jättämästä kiillosta ja väri vaan oli oikeasti perfecton punainen. But you know me...


Missä lie mielentilassa olin, mutta mieleni teki yhdistää punaiseen kultaa. Aika joulukynnet muuten näin kuvista katsottuna, mutta eipä moinen kyllä juolahtanut mieleeni livenä kynsiä katsottaessa. Nämäkin kuvat on muuten otettu päivä cracklauksen jälkeen, joten kulumaa on taas havaittavissa.


Täytyy sanoa, että tykkäsin kovasti, mutta eiköhän voida olla yhtä mieltä siitä, että joskus liika on liikaa. Ei punaiselle kynsilakalle vaan tarvitse tehdä mitään. Se on niin safe bet, ettei mikään...


Kultacracklehan oli muuten Prettyltä tilattu La Femmen lakka.

Nuo Max Factorin Glossfinityt ovat siis juuri tulleet kauppoihin ja täydellisen punaisen lisäksi sävyjä löytyy 11 lisää maanläheisistä kirkkaampiin ja yksi lakoista on läpinäkyvä päällyslakka. Patentoidun koostumuksen sisältäville lakoille luvataan 7 päivää kiiltoa, mutta nyt kun sotkin cracklet mukaan kuvioihin, niin en tämän lakan kohdalla vielä sitä osaa arvioida. Joka tapauksessa kiiltävä lopputulos oli, siitä ei pääse mihinkään. Lakat maksavat 9,50 e. Periaatteessa aika paljon, mutta pullot ovat isoja (11 ml).


Cerise on blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!