tiistai 10. huhtikuuta 2012

Wish Upon a Rock-Star vs. Spark Me Up


Siitä asti, kun sain hyppysiini Hennesin Spark Me Up -glitterlakan, olen pitänyt sitä vähän Color Clubin Wish Upon a Rock-Starin pikkusiskona, jotenkin tosi samanlaisena, vähän turhana lisänä kynsilakkajemmoihin. Tämä siis ennen kuin oikeasti tutkin niitä vierekkäin ja pohdin niiden eroja.


Kokeilin kumpaakin lakkaa kynsille ja apuna käytin Snowcrystalin #446 Electic Turquoise -lakkaa pohjalla. Nimettömässä on kaksi kerrosta WURSia, muissa sormissa kaksi kerrosta Spark Me:ta, paitsi keskarissa kolme, kun peittelin vähän vahinkoja.


Nimettömässä siis WURS, muissa SMU. Erothan ovat oikeastaan aika selkeitä. WURSissa glitterit ovat selkeästi isompia ja joukossa on myös vaaleanliloja hexglittereitä (?), jotka ovat kooltaan vieläkin suurempia. SMU on puolestaan suht tasaisen kokoista glitteriä. Värimaailma on kummassakin jokseenkin sama, SMU sisältää ehkä enemmän hopeaa ja sinistä (mutta myös esim. punaista) ja sopiikin näin hyvin varmasti kahden muun lakan kanssa (täällä muuten Sonnen kynsillä Metallic Grey + Spark Me Up), joiden kanssa tuli samassa pakkauksessa.


WURS on selvästi jouluisempi lakka ja siksi olenkin sitä nyt joulun jälkeen vältellyt. Siinä on enemmän punaista ja lisäksi vihreää (jota ei ole Spark Me Upissa), mutta siinä on myös kultaa, turkoosia/sinistä ja hopeaa. Oli kuitenkin ilo huomata, että tuollaisen epäjouluisen turkoosin päällä, ei tuokaan enää joulua mieleen tuonut. Käyttökelpoinen lakka ympäri vuoden siis sittenkin!


En yhtään osaa päättää kummasta tykkään enemmän. Spark Me Up on helpompi lakka, koska se ei sisällä noita isoja hexglittereitä, joiden asettelu on jo oma hommansa. Lisäksi ne saattavat välillä näyttää vähän lapsellisilta, varsinkin jos niitä on vain pari kynnellä. Kuin ne eivät kuuluisi lakkaan laisinkaan. Niiden kuvaaminenkin on tietyistä kulmista hankalaa (ne katovat näkyvistä jotenkin ja tilalla on vain tumma kohta, tähän väliin joku viisaampi voi selittää jotain valon heijastumisesta yms...), joten safe to say, livenä ne näyttävät kyllä kivemmilta. Sitten toisaalta WURS kyllä hehkuu joissain valoissa, joissain kuvakulmissa kivemmin kuin Spark Me, joten aika fifty-sixty tilanne on.

Joka tapauksessa olen superiloinen, että kokeilin näitä. Tykkäsin kynsistä tosi paljon, ne hehkui ja kimalteli tosielämässä aivan mielettömästi. Ihania lakkoja kaikki. Myös tuo turkoosi, jota siis kynsillä yksi (1!) kerros vain. Se vaan sotkee aika herkästi, että varovainen saa olla.

Kumpi glitter oli teistä kivempi?

6 kommenttia:

 1. minäkin omistan molemmat ja tykkään kyllä h&m versiosta enemmän.mutta molemmat kyllä kivoja

  VastaaPoista
 2. Kumpaakaan en omista, mutta sun kynsillä ainakin Spark me up näyttää mun silmiin kivemmalta. Mä en oo koskaan oikein tykänny noista isoista glittereistä, mitä ne nyt nimeltään onkaan. Tuon Spark me upin voisin huolia itsellekin, jos sitä lakkapakettia vielä löytyy hooämmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi isot glitterit on kyllä vähän tyhmiä... :(

   Poista
 3. Eih, olin koko ajan aatellu tuosta H&M:n lakasta, etten tarvi sitä! Kattelin sitä settiä monta kertaa kaupassa ja aina oon jättäny ostamatta. Mutta ihan erilainenhan tuo selkeesti on, kun on noita pieniä glittereitä vain. itellä ei siis oo tätä Color Clubin, vaan NYXin tosi samanlainen lakka.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!