sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Mitä kuuluu? - Glam' Eyes


Ensin pieni tarina pohjustukseksi. Kynärajauksia en ole käyttänyt aikoihin enkä juuri nestemäisiäkään. Laitan rajaukset napeista siveltimellä, koska siten koen saavani siisteintä jälkeä. Kynärajauksilla se on mahdottoman hankalaa, nestemäisillä ei niinkään, mutta jostain syystä ne ovat jääneet unholaan.


Tammikuussa 2010 vilautin Rimmelin Glam' Eyes Liquid Eyelinerin sävyä Golden Earth karmivia kuvia sisältävässä postauksessa. Voin ihan rehellisesti sanoa, että tuote jäi täysin käyttämättä. Pientä inventaariota tehdessäni löysin Golden Earthin lisäksi myös toisen samanmoisen linerin, mutta kauniin kesänvihreässä sävyssä Precious Green. Tai sävynimi on kyllä kulunut pois, mutta kaipa tuo on sama kuin täällä Makeupbirdilla myynnissä oleva yksilö.Golden Earth on ihan nätti tapaus, mutta tuo kesänvihreä (termi, jota käytän nykyään tosi usein) on jotain ihan superihanaa. En sitäkään ole käyttänyt - ainakaan muistaakseni - joten en sopivampaan saumaan sitä olisi voinut löytää. Tästä täytyy tulla kesäsuosikkini. En nyt jaksanut alkaa rönttösunnuntain meikitöntä naamaa sotkemaan meikein, mutta nappaan kuvan ensi kerralla, kun tämä  ihanuus pääsee simmuille.

Aqua Glow, kuva Nellyltä

Precious Greenia en oikein löytänyt nettikaupoista (siis suomenkielisistä) myynnistä, mutta Golden Earth löytyy Nellyltä. Enempi kuitenkin intoilisin myöskin Nellyn alesta löytyvästä Aqua Glow -sävystä*, joka on myös kesäsävy parhaimmillaan. Nam! Myös pari muuta sävyä tuolta löytyy.

Ihan hassua kirjoittaa näin "livenä" postauksia, mutta myös tosi mukavaa! Eli voin rehellisesti sanoa, että hyvää äitienpäivää minulle ja muille, koska nyt tätä kirjoittaessa todellakin on äitienpäivä :) Ajastetut postaukset tuovat rentoutta siinä mielessä, että on kiva, jos niitä on jemmassa, ettei tule paineita kirjoitella, mutta tässä livekirjoittelussa on omat kivat puolensa. Jännää, kun ei tiedä, mistä ja milloin seuraavaan kerran kirjoittelee.

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!