perjantai 25. toukokuuta 2012

Pomegranate ja Lemon Verbena + rusketushöpinää


Unohdin eilisessä postauksessa - uusia juttuja esitellessäni - kertoa, että sain myös tämän Doven uutukaisen Pomegranate & Lemon Verbena -deodorantin.


Doven Facebook-sivuilla oli kisa, jossa joka keskiviikko arvottiin näitä fb-tykkääjille. Ja osuipa onni minunkin kohdalleni, jeejee. Tämä vaikuttaa ensituoksutusten perusteella ainakin sopivan raikkaalta kesäkäyttöön, joten vaikka dödöt eivät olekaan intohimolistan  top kympissäkään, niin onhan se kiva, jos dödökaapissa on hyvältä tuoksuvia tuotteita. Tuoksu ei tietty saa kuitenkaan olla liian vahva, ettei clashaa hajuveden kanssa. Tässä tuoksu on kyllää alkuun tuntuva, mutta en kyllä sitä enää laiton jälkeen huomannut.


Tällä hetkellä jännittää muuten pirskaleesti, koska kasvoilla vaikuttamassa on taas Yves Rocherin itseruskettava. Eilen testasin tuotetta kosteusvoiteeseen sekoitettuna ja tulos oli mahtava. Tasainen, päivettynyt iho ilman perusällöitseruskettavan tuoksua! Tässä vaiheessa olen siis täysin vakuuttunut tästä tuotteesta. Nyt voide on kuitenkin vaikuttamassa yksinään - ilman kosteusvoideblandausta, joten lopputuloksen vahvuus jännittää. Toivottavasti tulen huomenna kertomaan hyviä uutisia kasvojeni värityksestä ;)

Oma tuubini oli tilaajalahjaksi saatu 30 millin versio, mutta 150 millin purkki* on nyt puoleen hintaan saatavilla. Uudet asiakkaat saavat muuten nyt 5 euron alennuksen Yvesiltä koodilla NEW1205F (31.5. asti).

ps. Olethan jo käyttänyt tämän Sokos-tarjouksen? Sen lisäksi, että meikit ovat alennuksessa Sokoksella (koodilla VALMISTUJAISET), saa puljuun myös 5 euron lahjakortin for free :)  Lunasta tästä itsellesi ja ystävällesi 5€ lahjakortti Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan*!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!