perjantai 30. maaliskuuta 2012

Rakastansitä.fi

Sori, sori, sori, tulee taas tylsä (tai ei tämä minun mielestäni ole tylsä tietenkään, hah) mainoskollaasi. Olin viikonlopun siellä reissussa enkä ehtinyt muuta materiaalia tuottamaan (teen yleensä vloppuisin ainakin perjantaihin asti postauksia ajastukseen), niin teinpä pikaisen tutustumisen Loveit.fin sivuihin ja napsin sieltä suosikeimmat jutut. I know, I know, ei voi sanoa suosikeimmat, pitää sanoa suosikit, mutta guess what! I just did!

** tähän väliin selitystä unenpuutoksestani ja sen vaikutuksesta huumorin tasoon**

edit. Hahaa, sainpa venytettyä tätä postausta tiistailta perjantaille, kun urakoin muita postauksia siihen väliin.

Ja sitten asiaan. Valitsin sivuilta kymmenen silmään pistänyttä juttua. Olisi kyllä ollut paljon enemmänkin, vaikka sitten toisaalta taas eihän se valikoima vielä kovin suuri ole. Mutta sellainen infopläjäys kyseisestä nettikaupasta, että sieltä ostaessa voi keräillä sydämiä, joilla saa sitten kaikenlaisia etuja. Sydämistä lisää tietoa postauksen lopussa.

Nyt niihin herkkuihin, olkaatten hyvät.



1. POPbeauty Aqua Laquer Trilogy Lip Gloss Set*: hunajainen nudekiilto, babypinkkikiilto ja mansikanpunainen kiilto. NAM!

2. Öö, okei...? Lakritsintuoksuinen suihkugeeli* :) Aika villin tuoksuista varmaan...

3. POPbeautyn Day to Play Clutch* näyttää... noh, herkulta!

4. Heiheihei, muistuttakaa minua, jos alan joskus puhumaan Loveitin tilauksesta, että tilaan ehdottomasti tämän BH Cosmeticsin Contour & Blush -paletin*! Oma varjostus-/korostusväri vetelee viimeisiään, joten tämä olisi ihan perusteltu hankinta. Plus nuo poskipunat näyttävät oikeasti kivan värisiltä.

5. Kuinka söpö huulipuna* kesäksi? Kivan oranssihtava sävy.



6. Jos lakan kuvaus on ruusunkultainen metallilakka, niin voisiko se ikinä olla paha juttu? Kyseessä siis Deborah Lippmannin Glamourous Life*.

 7. Pirteä Orlyn kynsilakka* sävyssä Holla kesäksi. Vitsit, että haluaisin pastellikeltaisen (shimmerillä tai sitten cremen... ehkä IsaDoran Mellow Yellow?) ja cremeoranssin lakan. Haluanhaluanhaluan. Joku aika sitten vielä inhosin oranssia väriä. Kohta käytän varmaan haaremihousujakin. Okei, Hennesin luettelossa oli aika kivat haaremit ja tiedätte kai - vihaan haaremihousuja!

8. Deborah Lippmanin kynsilakka sävyssä Fashion* on täydellinen taupe.

9. Ihan kuin niitä pinkkejä lakkoja ei olisi jo nähty tarpeeksi, mutta on tämä essien (ja kyllä, vihaan kirjoittaa sen pienellä, sotii luontoa vastaan) Knockout Pout* on aivan täydellisen upea shokkipinkki.

10. Aina tarpeellisia kynsitarroja* aina tarpeellisessa, mustassa värissä :)

Ja niistä sydämistä. Tämä info kopsattu yrityksen sivuilta. Boldasin tärkeimmät pointit.

"Loveit.fi:ssa on käytössä etujärjestelmä, joka tarkoittaa, että saat jokaisesta ostamastasi tuotteesta tietyn määrän Sydämiä. Sydämiä voit saada ainoastaan tapahtuneista ostoista, jolloin esim. palauttaessasi tuotteen takaisin, myös tuotteesta ansaitsemat Sydämet vähennetään tililtäsi. Sydämiä voi kerätä ainoastaan rekisteröitynyt käyttäjä ja kertyneet/käytetyt Sydämet näet aina tililtäsi. Sydämiä voit käyttää joko yksittäisiin tuotteisiin tai ostoksesi loppusummaan. Huom! Sinun tarvitsee olla tilausta tehdessä kirjautunut sisään, jotta saat Sydämet tilillesi. 

Jos tilaus on vähintään 50 euroa saat 5 ylimääräistä Sydäntä, ja 10 Sydäntä kun tilaus on vähintään 100 euroa. Huomaa, että Sydämiä kertyy myös alennetuista tuotteista. 

Voit ansaita Sydämiä myös tuotearvosteluista, jotka hyväksytään Loveit.fi -verkkokaupan toimesta mahdollisten väärinkäytösten ehkäisemiseksi. Suosittelemalla verkkokauppaa ystävällesi voit ansaita Sydämen ja ystäväsi mahdollisesta tilauksesta voit ansaita viisi Sydäntä itsellesi. 

Sydämiä voit myös lahjoittaa ystävällesi, jos omiasi et saa kaupassamme kulutetuksi ;-) 
Etujärjestelmä kehittyy pikkuhiljaa asiakkaitamme paremmin ja paremmin palvelevaksi. "



Että sellaista. Edelleen olen sitä mieltä, että aivan mahtavaa, että Suomeen tulee lisää kivoja kosmekauppoja nettiin.


Maaliskuun ajan Loveit.fissä on tattadadaa, ilmaiset postikulut. 


6 kommenttia:

  1. Olet ihan liian ankara itsellesi ja kirjoituksiasi kohtaan :)

    Mullekin kelpais lakritsisuihkugeeli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sitä tulee aika kriittiseksi, jos ei saa palautetta tai jos saa huonoa palautetta :)

      Toi lakritsisuihkugeeli on kieltämättä mielenkiintoinen, vaikea edes kuvitella, miltä se tuoksuu :) Ainakin se on herkun värinen!

      Poista
    2. Sama juttu... Siksi annoinkin palautetta :)

      Poista
  2. Mulla on toi BH cosmeticsin paletti, tai siis sama paletti, mutta siinä on Coastal Scentsin tarrat. Kaikki muut paitsi se valkoinen ovat pigmenttisiä ja tosi kivoja, kohtuullisen murrettuja värejä, joiden vois kuvitella sopivan aika monelle iholle. Toi olis täydellinen muuten, mutta mun mielestä se ruskea on vähän turhan punasävyinen aurinkopuuteriksi (miksi sitä ei varmaankaan ole tarkoitettu...?), joten sille ei löydy paljoa käyttöä. Kiva paletti kuitenkin.

    Ja komppaan Kisua, oot turhan ankara itselles.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos insightista koskien tuota palettia, tylsää jos toi ruskea on punasävyinen, ei sitten tule kyllä käytettyä mullakaa, höh :( Näytti niin kivalta tuossa kuvassa.

      No, mä yritän olla vähemmän ankara - tai olla näyttämättä sitä teille ;)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!