lauantai 4. helmikuuta 2012

Citymarket,Thebos + Jeans.fi -kosmetiikkaa

Postiluukusta kolahti Citymarketin kosmetiikkakuvasto, josta nappasin omat suosikkini teille jaettavaksi. Eli kaikki kuvat kuvastosta napattu.


IsaDoran metallinhohtoiset silmänrajauskynät pistivät heti silmään. Ovat varmaan ihania. Lisäksi merkiltä on näköjään tullut uusi Smooth'n'Shine -huulikiilto suojakertoimella varustettuna (sen hinta 13,90 e).


Montagne Jeunessen kasvonaamiot ovat vaan ihania ja älyttömän käteviä nopeaan itsensä hemmotteluun. Tuosta setistä silmiin osui (kuinkas muutenkaan) lämmittävä suklaanaamio. Kuulostaa ihanalta.


Rimmelin crackle-lakat ovat nyt myynnissä. Eniten kutkuttaisi tuo vasemman laidan hopeinen Crack Your Color -lakka.


Tasaisen varmasti hyviä meikkivoiteita markkinoille tuova Maybelline on nyt lanseerannut uuden Fit Me -voiteen ja peitevärin (11,90 e) sekä myös kuvasta uupuvat puuterin ja poskipunan. "...hehkeä, hengittävä, luonnollinen. Läpikuultava pohjustus ja ultrakevyet pigmentit luovat mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen sulautuen täydellisesti ihosi sävyyn." Näin kuuluu lupaus.


Haluaisin niiiiin kovasti sauvakihartimen. Hyvä Remington, ettekö voisi harkita minua testaajaksenne...? :) Ei vaan, mutta haluaisin tosissaan jonkun kiharoita värkkäävän vekottimen. Tuossa olisi viiden vuoden takuu eikä hintakaan olisi paha.


Oli vielä pakko laittaa kuva Suomen Huippumalli Haussa -kilpailun voittajasta, Anna-Sofiasta, joka kuvastossa esiintyy tietty Max Factorin tuotteiden yhteydessä. Oli ehdoton suosikkini koko kilpailun ajan ja on kyllä ihan uskomattoman kaunis.

Cittarin tarjoukset ovat voimassa 15.2. asti

thebos.fi

Ja sitten toiseen asiaan. Facebookissa törmäsin thebos.fi-nimisen verkkokaupan (kirjoitetaan vissiin yhteen, mutta tulee sanoista Blackout Store) mainokseen. Kävinpä kurkkaamassa ja kyseisessä nettiputiikissa on nyt joitain meikkejä aika hyvässä alessa. Itseä kutkuttaisi noista ainakin Lorkun jännännäköiset HIP Kohl Eyelinerit... Tästä alennuskosmetiikan pariin: klik. Jännä kauppa, ehkä vähän halpiksen oloinen, mutta jännä silti. Onko joku tutustunut paremmin? Tuolta saa myös Saffron Londonin kynsilakkoja, tosin ne ovat vähän kalliimpia kuin Prettyllä. Lisäksi tuolla on hajuvesiä, kenkiä ja laukkuja yms. Ihan kiva "halpiskauppa" :)

JEANS.FI

Lisäksi törmäsin -myös Facessa- Jeans.fi-nimiseen verkkoputiikkiin, joka varmaan onkin jo monelle tuttu. Itselleni ei. Sieltä löysin aivan ihanan oloisia Nabi-merkkisiä kynsilakkoja. Tosi kivoja värejä! Kynsituotteisiin pääset tästä: klik. Lisäksi tuolla on vaikka mitä muita meikkejä, asusteita, vaatteita yms. Eniten kuitenkin jä kutkuttamaan nuo Nabi-lakat, erityisesti glitterversiot ja metallinhohtoiset lakat ja neonlakat ja ja ja... Ah. Asiakaspalautteesta päätellen tuolla on supernopea toimitus ja lisäksi ilmaiset toimituskulut. Että joo. Muistuttakaa minua vielä siitä ostolakosta, jooko? Ei ole kiva, kun kaikkia kivoja kauppoja ilmaantuu näkökenttään kuin sieniä sateella.

6 kommenttia:

  1. Oijoijoijoi!! Pakko laittaa tilausta Black Out Storeen :) En ollut ennen kuullutkaan, mutta sieltähän löytyi kivoja juttuja. Kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Jazzy: Ole hyvä! :) Oli uusi juttu itsellenikin!

    VastaaPoista
  3. Oi onko Rimmeliltäkin tullut noita makeita kynsilakkoja! Täytyykin tutustua jossain vaiheessa niihin hieman tarkemmin! Kiitti vinkistä. :)

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Noora: Joo, nyt niitä varmaan on jo melkein joka merkillä, kun Rimmelkin saatiin mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on juurikin hopeinen rimmelin lakka, mutta mun mielestä ei halkeile tarpeeksi. Tai sitten en vaan osaa annostella lakkaa oikein :D

      Poista
    2. Okei, hyvä tietää! Ehkä sitä pitäisi sitten ensisijaisesti katsoa joltain toiselta merkiltä :D

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!