lauantai 5. helmikuuta 2011

Whoooooot?

Heipsansaa rakkaat,

Silmäni muljahtivat hämmästyksestä, kun huomasin, että blogiin on eksynyt lisää lukijoita, vaikka olen todella laiskasti täällä päivitellyt. Saman tien päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja raapustella jotain kosmetiikkaan ynnä muuhun liittyvää.

Minulla oli tässä pitkään sellainen vaihe, että meikkaus koostui lähinnä pohjasta, mikä oli kuolettavan tylsää. Nyt olen taas innostunut muustakin meikistä, mutta kaiken pohjana toimii edelleen hyvä pohjustus. Tällä hetkellä ykkösenä pyörii Lorkun Matte Morphose, jolla viime aikoina olen jostain syystä saanut luotua (sienellä tuputtaen) aivan erityisen superhyvän ja -tasaisen pohjan. Suosittelen!

No, hiuksiani hellineet Wellat loppuivat, kuten myös, Avonin sampoo ja hoitsikka (näistä minulla ei ole kuvia, mutta olivat siis uudistuneet versiot näistä purkeista. Ihan ok tuotteita, mutta en kaipaa.)


Apuun singahtivat kaapissani lojuneet Syossit ja voi herranjestas, kun saa taas olla tyytyväinen tukkatuotteisiinsa. Ykkössuosikkejani tukkatuotteissa ovat tuuheutta tuovat, mutta aivan yhtä lailla hiuksilleni sopivat värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet (hello, vaalennetut hiukset!), kuiville hiuksille tarkoitetu kosteuttavat tuotteet (katsokaas, kyllä se värjäys kuluttaa hiusta) ja jopa normaaleille hiuksille tarkoitetut tukan ystävät. Ainoat tuotteet, joita en tarvitse ovat kiharien ja tummien hiusten tuotteet. Joten valinnanvaraa riittää ja kaikkea on kiva kokeilla.

Ainoa ongelma tuntuu olevan se, että jos käytän vaikka kosteuttavia tuotteita, niin sitten hiukset eivät kenties kuivuttuaan ole aivan yhtä tuuheat, kuin jos käyttäisin tuuheuttavia tuotteita. Eli jostain muusta ominaisuudesta joutuu sitten joskus pihtaamaan.

Nyt käyttöön otetut Syossit ovat kosteuttavaa laatua, ja hellurei, kun tajusin, että tätähän se tukka on toivonut jo pitkään. Ei ole vähään aikaan taas tukka näyttänyt tällä tavalla siistiltä ja hyvinvoivalta, mutta tuuheudestakaan eivät Syossit nipistäneet. Olen taas ollut ihan älyttömän tyytyväinen, sillä olen voinut pitää tukkaa auki ja good hair day on kyllä piristänyt mukavasti mieltä.

Mutta sen olen huomannut, että suurin osa käyttämistäni sampoista toimii täydellisesti vain jonkun aikaa. Sitten vaikutus ei enää ole niin selkeä ja alan vilkuilemaan syrjäsilmällä jo muitakin tuotteita. Saas nähdä, kuinka pitkään Syossit jaksavat mukanaa...


Minulla oli pitkään myös käytössä 4R:n söpön sininen Moisture Treatment -hiusnaamio, joka markkinoi itseään syväkosteuttavana tehohoitona. Käytin tätä noin kerran viikkoon saunassa, mutta en sen kummemmin ihastunut. Tämän loputtua nappasin käyttöön vielä söpömmän vaaleanpunaisen Repair Treatmentin, joka sitten vahvistavana tehohoitona olikin huomattavasti sopivampi tuttavuus hiuksilleni.


Tämä on vieläkin käytössä ja se hellii hiuksiani tehden niistä sileät, pehmoiset ja vähemmän sähköiset. Love it!


Ja vielä suihkuseuralaisia. Yves Rocherin vadelmasuihkugeeli on parin viikon verran auttanut minua peseytymisessä. Täytyy sanoa, että tuoksu on aika jees, ja muutenkin tämä tuntuu hellivän kivasti, mutta kaipaan sitä vaahtoavuutta, jota tästä ei juuri löydy.


Sitten vielä samaan syssyyn pari ihanaa huulikiiltoa. Olen täysin hullaantunut Nivean Volume Shine Wonder Full -kiiltoihin, jotka tuovat meikkiin eloa! Erityisesti tällaiset kirkkaat väri piristävät meikkiä hyvinkin paljon!


Pinkki sävy on nimeltään Lilly, ja se sopii hyvin vaikkapa lilan silmämeikin seuraksi. Oranssihtava Coral-sävy puolestaan mätsää kivasti niihin kaikkiin oranssinsävyisiin vaatteisiin, joita kaapistani yhtäkkiä löytyy, vaikka inhoan oranssia. Weird. Näissä kiilloissa positiivista on hyvä pigmentti, sävyä siis oikeasti tulee. Tämä koskee erityisesti näitä kirkkaampia ja tummempia sävyjä. Kiillot myös pysyvät aika kivasti eikä niitä tarvitse jatkuvasti lisäillä. Tykkään kovasti ja muutaman viime viikon vain nämä kiillot ovat olleet käytössäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!