tiistai 1. marraskuuta 2011

Biozell Hiuspuuteri

Ihana pikku rakkauspakkaus!
Sain Prettyltä (blogin kautta... tuntuuko kenestäkään muusta kököltä hokea tuota termiä all the time? No, anyways...) testiin Biozellin kuivashampoon ja hiuspuuterin. Kuivashampoon testauksessa en ole vielä edennyt niin kovin pitkälle, mutta hiuspuuteri on tried, tested and loved! Siis apua, minkä leijonanharjan tällä ensinnäkin saa aikaan.

Sirottelin putskua käsilleni, lähmäisin niitä vähän yhteen ja haroin erityisesti hiusten "alle". Ja siis hiukset yksinkertaisesti tuuhentuvat välittömästi. Ihan mieletöntä. Olen suurimmaksi osaksi jättänyt tukkaa auki tätä testatessa, joten en käytännössä osaa tuosta muotoiltavuudesta sanoa, mutta puuterin koostumus on sellainen "tahmea" niin kuin kai muidenkin vastaavien eli en yhtään epäile, etteivätkö hiukset olisi helpommin muotoiltavissa tämän avulla.

Siis aivan ihan tuote. Rakastanrakastanrakastan. Vaikka onkin blogin kautta saatu.

Olisin halunnut tehdä kuvakavalkadin tästä tuuhentumisefektistä, mutta kamerani tosiaan jäi viikonloppuna teille vierahille. Mutta ehkäpä sitten, kun saan sen takaisin, voisin pari kuvaa napata tästä ihanuudesta käytössä.

80 millin purkilla on hintaa 5,90 erkkiä (klik).

ps. Ei mitenkään liity tähän tukka-aiheeseen, mutta kun tuolla Prettyn sivuilla pyörähdin etsimässä tuon linkin, niin katsokaahas mihin törmäsin: KLIK. (Jos et halua katsoa, niin kerron: Coastal Scentsin Gel Linerit! Ihanan värisiä geelirajauksia... Vähän himoitsen vain....)

4 kommenttia:

 1. Ostolakossa -blogin Virvellä lukee aina tällaisten postausten lopussa promootioyhteistyö, mikä on mielestäni ihan mainio tapa kertoa, että kyseessä on saatu tuote. Ei tarvitse siis koko aikaa hokea blogin kautta saamista ;)

  VastaaPoista
 2. Mansikka: Totta! Olen kyllä rekisteröinyt tuon... Jotenkin se vaan tuntuu niin suureelliselta tavalta esittää asia (tässä blogissa) :D Mutta tosiaan ehkä riittäisi jos postauksen loppuun laittaisi sen asian, niin näyttäisi paremmalta ja postausta olisi mielestäni kivempi lukea.

  VastaaPoista
 3. Meinasin sanoa tuosta samasta että Ostolakkolaisen tapa on ihan mainio, siinä ainakin tulee asia selväksi, muidenkin pitäisi ottaa tapa käyttöönsä niin sillon olisi ainakin lukijalle aina selvää mistä on kyse.

  VastaaPoista
 4. Ruu: No, jos enemmistö näin päättää, niin rupeanpa itsekin jatkossa hoitamaan asian jotensakin noin :)

  Kiitokset Ruulle ja Mansikalle mielipiteestä!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!