tiistai 30. marraskuuta 2010

Vielä vähän hehkutusta


Kyllä minä nyt annan lopullisen tuomioni. Olen rakastunut. Huomaan sen siitä, että hipelöin hedelmäntuoksuisia hiuksiani, jotka ovat suorastaan ilmavan kevyet ja silti tuuheat. Uuh, what more can I say?

Ja parasta on, että sampoota tarvitaan vain pienenpieni määrä, joka vaahtoutuu helposti ja pesee koko tukan, kun sen suihkuttaa pois päälaelta. Ja siis riittoisaakin tämä on.

Lisää täällä.

Joululahjavinkkejä en muuten ole keksinyt yhtään (kangasnaamioita lukuunottamatta)... Hmm... Taitoni ovat ruosteessa.

4 kommenttia:

 1. :)))) Hyvä homma että olet löytänyt itsellesi täydellisen shampoon!! :DD

  VastaaPoista
 2. noiden on pakko olla ihan super tuotteita, niin monta hehkutus postausta olet niistä laittanut, alkaa ihan pohtimaan pitäisikö itsekkin testata :) Missä hinnoissa nuo on ?

  VastaaPoista
 3. Oijoijoi pakko päästä tonkimaan jostaki kaupasta tuota shampoota ja hoitsikkaa! Toi hedelmäntuoksunen herätti huomion oikein kunnolla!

  VastaaPoista
 4. Hannukkaz: Olen samaa mieltä! :D

  Ruu: Testaa ihmeessä! Yllätin itsenikin, kun näin ihastuin näihin, mutta näin vain kävi. Viimeksi tänään ihmettelin, miten hiukset voivat olla samaan aikaan niin paksun ja ilmavan näköiset olematta kuitenkaan sähköiset... Enkä mitään aineita ollut laittanut. Olen ihmeissäni :) Nämä maksavat 6,90 e per purkki about eli eivät paljoa ottaen huomioon, että ovay 500 ml:n pöniköitä ja näistä kyllä riittää½

  Kiki: Joo, tuoksu on ihana!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!