torstai 30. syyskuuta 2010

Ihan Kiva -sarjasta uuteen tuttavuuteen


Otin kesällä käyttöön Lumenen Vitamin C+ -sarjan voiteita ja Ravitsevan Tehohoidon. Tuotteet kuuluivat ehkä maailman tunnetuimpaan Ihan Kiva -sarjaan, ja yövoiteen loputtua hylkäsin puolillaan olevan päivävoiteenkin ja kokeilin Heleyttävää 24 h -voidetta. Sen jälkeen kaikki alkoikin mennä pyllylleen eikä meikkivoiteet auttaneet enää kiiltonaamaani. Tehohoidon ja yövoiteen sain siis kulutettua loppuun, mutta päivävoide ja 24 h -voide joutuivat vaihtopenkille. Noista loppuun kulutetuista tuotteista minulla ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. Faktahan on, että jos haluaa tietää, miten joku tietty tuote toimii, niin pitäisi vaihtaa aina vain se yksi tuote kerrallaan, koska muuten on vaikea osoittaa sormella, että mikäs tuote nyt aiheutti sitä ja tätä. Tuo tehohoito kyllä teki ihosta ihanan pehmeän ja yövoide puolestaan oli koostumukseltaa juuri hyvä, täyteläinen yövoide. Tuoksu kyllä alkoi jossain vaiheessa ärsyttämään. Ehkä näitä ihonhoitotuote-postauksia voisi ajatella siinä mielessä vain, että jaan vain kanssanne, mitä tuotteita on olemassa ja, mitä itse olen testaillut... Mitään muuta hyötyä sinänsä näistä postauksista ei kyllä voi olla.


No, vaihdoin kuitenkin kerralla kaikki ja siirryin Bodarin pariin. Otin käyttöön ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä vastaan taistelevan Nutriganics -sarjan: päivävoiteen, yövoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen. Ja kaikki ihanissa pumppupulloissa! (Sebamedin silmänympärysvoiteeseen olen ollut tyytyväinen ja jatkan edelleen sen käyttöä Nutriganicsin loputtua. On kyllä riittoisa tuubi!) Näissä Nutriganicseissa on todella outo tuoksu, mutta vaikuttavat riittoisilta ja tosiaan pumppumekanismista plussaa. Ja kuinka söötti tuo silmänympärysvoide on minipumppupullossaan!! Iho kärsii silti mielettömästä kiiltelystä tosin. Mutta täytyy kyllä ottaa huomioon, että aina se on kiiltänyt, joten ehkä tuossa Meikkivoide-sarjan alkupuolella oli jotain tapahtumassa ihossa, joka esti kiiltelyn ja nyt se on vain palannut takaisin normiin. Who knows... eikä sekään kerro.

2 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä samat Nutriganicsit seerumia lukuun ottamatta, ja oma ihoni on tykännyt niistä todella. Tosin tuoksu on kieltämättä erikoinen. Omaan nenääni voiteet tuoksuvat lähinnä hajusteettomilta perusvoiteilta, mutta ilmeisesti niissä on silti käytetty jotain luomuhajusteita.

    VastaaPoista
  2. Tarttisin itelleni hyvän seerumin näin talvea vasten ja voisin kokeilla jotakin tuotetta tuolta BD:n puolelta kun sellainen sattuu tässäkin kaupungissa olemaan!! :DD

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!