keskiviikko 11. elokuuta 2010

Vanamon tuoksu


Uusi huulikiiltosuosikki on löytynyt! Ihan kuin näitä ei jo ennestään olisi tarpeeksi :) Lumenen kiillot ovat parhautta, niin Natural Coden kuin perus-Lumenenkin riveissä. Kesäkiiltokokoelman joukossa on monta helmeä ja yksi namukiilto on vaalea Vanamon tuoksu (21).


Kiilto on juuri niin perusvaalea ihanuus kuin huulikiilto vain voi olla. Rakastan näitä Lumenen Wild Rose -kiiltoja sävyjen lisäksi myös siksi, että niiden kestävyys on ihan omaa luokkaansa eivätkä ne silti ole mitään übertahmeita. Paksu koostumus on kuitenkin se juttu, joka takaa paremman keston.

Lumenen hauska tapa on mätsätä kiillot ja punat myös kynsilakkoihin ja tähän kiiltoon sävy sävyyn sopivan kynsilakan vilautinkin jo tässä postauksessa - tosin vain putelin muodossa, kynsillä en tätä silloin ollut vielä pelkiltään kokeillut.


Tätä postausta varten kokeilin Vanamon tuoksua kynsille yhden kerroksen, mutta koska tulos oli niin läpikuultava, en jaksanut alkaa pelleillä sen kanssa. Sutaisinkin päälle sen sijaan yhden kerroksen luotettavaa Dioria, joka tyydytti lopputuloksellaan hetkessä.

Se Vanamon tuoksu -lakka sopii varmaan parhaiten muiden lakkojen päälle, sillä siitä tuskin kovin herkästi saa peittävää. Pitää kuitenkin kokeilla joskus, kun tuntuu, että jaksaa paremmin katsoa, kun lakka kuivuu tai ruoho kasvaa... Näillä omilla epätasaisilla kynsilläni tulos ei kuitenkaan olisi ollut kaunis. Ranskalaisen manikyyrin päälle se lakka voisi muuten sopiakin.

2 kommenttia:

  1. Lumenen huulimeikit on kyllä rakkautta! Toikin sävy on aika houkutteleva, damn..

    VastaaPoista
  2. Joo, huulimeikkejä Lumene kyllä osaa tehdä paremmin kuin moni muu!! :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!