torstai 5. elokuuta 2010

Under the Rainbow


Ajattelin kokeilla Goshin Rainbow-hippulakkaa beibikynsieni päälle. Ja oikeasti tämän pitäisi kaikkien mielenterveyden kannalta olla viimeinen kynsipostaus ennen kuin saan kynnet kasvatettua. Huoh. Noh anyways, tämä Rainbow on kaiken kaikkiaan aika kaksipiippuinen tapaus. Ainakin kuvissa. Välillä tämä näyttää upealta ja välillä pelkältä sotkulta. Livenä tämä on kuitenkin aivan mahtava. Osuessaan valoon se hehkuu tuollaisena kultaisena, millaisena se tuossa putelissakin näyttäisi lilluvan. Muuten hiput näyttävät kynneltä aluslakan värisiltä, siis sinisissä sinisiltä, punaisissa punaisilta. Miehen mielestä se näyttää kuin kynsilakka lohkeilisi. Ei kai nyt sentään...


Näihin kynsiin tämä lakka ei tuonut mitään apuja, joten pitäkää tätä nyt tällaisena turhanpäiväisenä jaarituksena, jonka olisi voinut jättää julkaisemattakin.


Katsokaa miten klönttisiltä (kaunis sana, eikö?) kynnet näyttävät. Eivät ne oikeasti ole tuollaiset, mutta Rainbow saa tämänkin efektin kuvissa aikaan. Aika pelottavaa... Silti, ihana lakka. Vaikea selittää, mitä se tekee kynnelle, mutta on se vaan jännä. Tekisi mieli testaa jokaisen lakan päälle, mitä omistan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!