sunnuntai 1. elokuuta 2010

Orange Feeling


Nappasin kaapistani kerran nopeaan kokeiluun Laveran Orange Feeling Creamy Body Wash -kylpyvoiteen, mutta se jäikin vakkarikaveriksi kylppärin hyllylle. Tämä tuote vastaa siis suihkugeeliä, mutta koostumus on enemmän voidemainen. Ja tätähän oli vain pakko päästä käyttämään kerta toisensa jälkeen. Ensinnäkin ihanan appelsiinin tuoksun (suht miedon sellaisen) lisäksi tämä jätti ihon aivan älyttömän pehmeäksi suihkun jäljiltä, ja se on jotain, mihin perussuihkugeeli ei pystyisi. Lisäksi tämän koostumus on niin paksua, että sheivailu onnistuu tämän kanssa ihoa vahingoittamatta. Tykkään todella paljon.


Sitten voisin vilauttaa käyttöön otettuja hiustuotteita. Kaivoin kaapistani vihdoin Pureology-sarjan shampoon (kuvassa oikeimman puoleinen), naamion (toinen oikealta), latvahoidon (toinen vasemmalta) ja hoitosuihkeen (vasemman puoleinen). Olen näitä nyt pari viikkoa käyttänyt ja olen täysin myyty, rakastunut ja innosta piukeana. Hiukseni eivät koskaan ole olleet pehmeämmät ja parempikuntoiset kuin nyt. Latvatkin ovat huomattavasti kauniimmat kuin ennen.

Shampoo jättää hiukset tuuheiksi, mutta silti pehmeiksi ja puhtaiksi. Naamion mukana tulee kätevä pikkukampa, jolla on helppo saada naamio levittymään joka sopukkaan ja hiukset ovat ihanan tuntuiset sen jäljiltä. Latvahoito ei jätä hiuksia tahmeiksi eikä likaisiksi, vaan sen kevyt koostumus imeytyy hiuksiin sekunneissa. Hoitosuihke auttaa selvittämään hiukset ja tuo niille vielä oman hoitavuutensa. Ja kaikki tuotteet tuoksuvat ihanalle... ehkä kookokselle? Aah.. I'm in love. (Ja tämä ei ollut maksettu mainos.) Olen jo yrittänyt metsästää nettikauppoja, joista näitä saisi mahdollisimman halvalla, sillä nämä ovat aika arvokkaita perusmarkettituotteisiin tottuneelle.


Koska en jostain syystä ole hankkinut Pureology-hoitsikkaa, hoitaa hoitoaineen virkaa vanha puteli Aussien ohuille hiuksille tarkoitettu hoitoainetta. Nykyään tuotteen nimi on vissiin Aussome Volume. Ihan perushoitoaine, ei valittamista. Käytän muuten aina kun vain voin juuri näitä ohuille hiuksille tarkoitettuja, tuuheutta tuovia tuotteita, vaikka hiukseni eivät ohuet olekaan. Kyllä ne tuovat tuuheutta paksummallekin tukalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!