maanantai 16. elokuuta 2010

Pink x 3


Niin kuin kerroin tässä postauksessa, tilasin Pretty.fistä Nyxin Chrome Eye Shadowin söpössä, vaaleanpunaisessa sävyssä Cosmopolitan. Tuote on ulkonäöltään aika tyylikäs ja kätevän muotoinen.


Luomiväri on jauhemaista laatua ja sopii käytettäväksi niin kuivalla kuin kosteallakin siveltimellä. INCI-lista on myös ihailtavan lyhyt.


Vasemmalla kuivana ja oikealla kostealla siveltimellä sutaistuna.


Ja tässä vielä varmuudeksi toinen kuva, ettei jää mitään epäselvyyttä aiheesta...

Juttuhan on niin, että minua vaivaa joku hamstrausvika, joka tarkoittaa suomeksi sitä, että pieni ääni pääni sisällä käskee hamstrata kaikkea mahdollista, vaikka ei tarvitsisi. Sen sijaan, että hankkisin Nyxin luomivärin sävyssä, jota en omista, hankin sen samaisessa possun sävyssä kuin pari jo omistamaani luomaria sattumoisin olevat. Ja harvemmin edes jaksan taiteilla näillä jauhemaisilla, vaikka niillä saakin ihanan kiiltävän pinnan.


Tämän Goshin olen jossain vaiheessa blogia esitellytkin. Kyseessä on supersöpö sävy Pinkie.


Ja tässä taas: vasemmalla kuivana ja oikealla kosteana.


And again...Myös Jane Iredalen Pink-sävyisen Nyxiä ja Goshia vastaavan luomivärin olen joskus vilauttanut.


Ja tässä pari kuvaa: sori, tuo kosteana laitettu mössääntyi vähän. Vika oli minussa eikä luomivärissä.

Mutta siis: mikä on tuomionne? Onko minussa joku perustavanlaatuinen vika vai tunnustaako joku kärsivänsä samasta pakko-oire-häiriöstä? Mitä te hamstraatte?

Ja jos joku haluaa ostaa jonkun näistä pinkeistä sulokeista, ilmottautukoon kommenttilootaan tai sähköpostiin :)

ps. Tilasin Prettystä myös Maybellinen ihanaisen peite-/valovoiteen, jota ei vissiin Suomen kaupoista löydykään. En ole vielä päässyt siitä postausta tekemään, mutta tuote on löytö!! Nappaa omasi täältä!

pps. Uuden duunin alkamisen myötä voin olla niin tohkeissani, etten muista päivitellä blogia, mutta palaan linjoille asap - heti kun kynnelle kykenen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!