keskiviikko 25. elokuuta 2010

Suosikkia ja ei-niin-suosikkiaNyt pari tuotetta lähenee loppuaan, joten voisin lausua niistä pari sanaa. Ensinnäkin aivan superhyvä kasvojen puhdistusgeeli löytyy Lorkun Derma Genesis -sarjasta. Sarjan puhdistusmaito on minulle liian mietoa tavaraa, mutta tämä puhdistusgeeli tosiaan tekee tehtävänsä. Tämä on kolmas DG-puhdistusgeeli, jota olen käyttänyt ja tulen jatkossakin tätä ostelemaan. 

Ihonihan on vähän kuin digiboksi, siinä on aina jotain vialla. Aina kun edellisen vian saa korjattua, jotain uutta ilmenee. Mutta tämä puhdistusgeeli hoitaa epäpuhtaudet pois ja kirkastaa ihoa, kunhan vain vaahdottaa kunnolla. Itse olen niin laiska, että välillä vaan vähän lutrailen tällä ja huuhdon heti pois, mutta kun vain jaksaa tehdä kunnolla, niin iho näyttää hyvältä. Niin hyvältä kuin ihoni siis vain voi näyttää. Huokoset vielä vaivaavat, mutta siitä kohta lisää. Eniveis, todella hyvä tuote, jota tulen jatkossakin ostamaan. Saa muuten luvan päästä tuonne suosikkituotteitteni joukkoon.


(Anteeksi p***at kuvat, mutta nyt on pieniä teknisiä ongelmia... Ja keskittämisvaikeuksia myös.) Toinen loppumaisillaan oleva tuote on Purelogicolin kasvovesi, joka oli geelimäistä. Todella outo tuote siis minulle. Lupasi hoitaa ihon ph-arvon kuntoon, niin että ei rasvoittuisi/kuivuisi, mutta kyllä iho edelleen rasvoittuu. Olisin kyllä halunnut testata tätä talvella, sillä olisi varmasti ollut passeli tuote silloin. Ainakin sopivan hellävarainen. En ihan ollut sinut tämän geelimäisen koostumuksen kanssa, sillä iho tuntui inhottavan lähmäiseltä tämän laiton jälkeen. Puhdisti kyllä ihan kivasti viimeisetkin likarippeet kasvoilta ja oli tosiaan hellävarainen.


Sitten niistä huokosista. Eli kasvojeni ehdottomasti masentavin piirre löytyy suurentuneista huokosista. Niihin ei pure mikään ja hyvin harva meikkivoidekaan niitä peittää. Siispä käyn niiden kimppuun nyt varta vasten huokosten kiusaksi tehdyllä Avonin Clearskin Pore Penetrating -sarjalla ja toivon parasta. Sarjaan kuuluvat puhdistusgeeli, kasvovesi, kuorinta ja naamio. Wish me luck!

4 kommenttia:

 1. Oijoi, meillä on tota Lorkkua kotona!! En tosin oo vielä kokeillu mutta täytyy nykysen loppumisen jälkeen laittaa testaukseen!

  Kerropas sitten kunnon juttu noista Avonin tuotteista!

  VastaaPoista
 2. Tuo huokosia supistava naamio on LOISTO! Toimii ainakin mulla tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Avenen Cleanance-sarjan kosteusvoide supistaa muuten ihanasti huokosia

  VastaaPoista
 4. Miula on tuota Avonin Clearskin Pore Penetrating -sarjan kasvonaamiota ja oon tykänny. Seuraavaksi ajattelin tilata sarjan kuorintavoiteen testiin.

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!