maanantai 2. elokuuta 2010

Lumenen nektaria ja cocktailia


Muistaakseni kesäkuun lopussa käyttöön otettu Lumenen Vitamin C+ -sarjan Kirkastava Tehohoito tuli tiensä päähän ennätysvauhdilla. Käytin tätä sekä päivä- että yövoiteen alla ja lotrasin välillä aika huolella. Yksi painallus olisi riittänyt koko kasvoille ja vielä kaulallekin, mutta varsinkin loppuvaiheessa koki dekolteekin virkistystä tehohoidon muodossa, kun innostuin lutrailemaan. Mikään erityisen riittoisa ei tämä tuote kyllä ole.

Tykkäsin tehohoidosta kovasti, sillä se tuntui mukavan virkistävältä. Koostumus oli myös ihanan kevyt. Iho kyllä kirkastui jonkin verran, mutta syytä voikin sitten arvuutella. Kesä nyt yleensäkin tuppaa tekemään iholle ihmeitä ja lisäksi epäilen Derma Genesikselläkin olleen osuutta tässä. Joka tapauksessa Lumenen seerumi oli kelpo tuote, jota voisin käyttää toistekin. En usko enää pärjääväni ilman jonkinlaista seerumia. Joku psykologinen juttu...

Korvikkeeksi otin Lumenen saman sarjan Ravitsevan Tehohoidon, joka kyllä on enempikin kuivalle iholle suunnattu ja voikin siksi näin kesällä olla täysin väärä valinta minulle. Ajattelin nyt kuitenkin kokeilla, kun Vitamin C+ -sarjan voiteetkin ovat parhaillaan käytössä.

edit.


Pakko oli vielä laittaa kuva tuosta Ravitsevasta Tehohoidosta ihan näin luonnontilassa, kun tuo aine jakautuu keltaiseen ja punaiseen. Sekoitettuna tulos on siis tuo yläkuvan oranssinpunainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!