perjantai 20. elokuuta 2010

The Undomestic Goddess

I'm so sorry, että päivitystahti on nyt hiljentynyt niin paljon, että tuntuu kuin se olisi stopannut kokonaan. Uusi työ on kyllä jättänyt illat vapaiksi, mutta asiaa ei oikein ole ollut (vaikka meikkiä on tullut käytettyä enemmän kuin koko kesän aikana) eikä illalla kuvistakaan tule ikinä niin hyviä. Valaistuksen ja kameran käytön kanssa kun olen täysi aasi.

Voisin kuitenkin tässä välissä hehkuttaa erään lukijan suosittelemaa kirjaa, jota ahmin mökkireissullani ja, josta vielä sittenkin riitti luettavaa alkuviikon junamatkoille. Tuhti paketti siis kyseessä.


Tämä tyystin koukuttava tapaus on Sophie Kinsellan The Undomestic Goddess, joka näin alkuperäiskielellään toimi kuin junan vessa. Aivan mahtava kirja!! Kikatin ja räkätin ihan hulluna tätä lukiessani. Kinsellan kirjojen naispäähenkilöt ovat kovin samanlaisia aina: vähän hölmöjä, mutta silti omalla tavallaan todella fiksuja - ja niiiin hauskoja. I can not believe, miten paljon tämäkin kirja minua nauratti. Pelkkä fuck-sanan käyttö juuri oikeassa paikassa nosti hymyn huulille. En nyt edes kerro juonesta mitään, koska sillä ei ole mitään merkitystä. Kyse on hauskasta tavasta kertoa se tarina.

Suosittelen, suosittelen, suosittelen!! Jos pidit Himoshoppaajista tai Remember me? -kirjasta, pidät tästäkin!

Kirjan loputtua siirryin The Hills -sarjasta tutun Lauren Conradin pariin. L.A. Candy on sekin pian lopuillaan ja täytyy kyllä sanoa, että olen positiivisesti yllättynyt. Ajattelin, että kirja olisi hömpänpömppää (mitä se tietysti onkin), mutta tämäkin on vielä kaiken lisäksi hauska kirja. Olen todella innoissani kirjavalinnastani ja siitä, että kirjan jatko-osa odottaa jo minua valmiina.

2 kommenttia:

  1. Huomenta,

    kiva että tykkäsit kotihengettärestä! Täytyykin kaivella joku päivä kaappeja ja katsoa, olisko siellä muutakin suosittelemisen arvoista chic lit:iä. Nyt viimeksi olen tainnut lukea Cathy Kellyä, hyvin putoavat nekin.

    VastaaPoista
  2. Joo, toi oli ihan ykkönen :) Suosittele ihmeessä kaikkea mikä mieleen juolahtaa :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!