sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kesäkaranteenilaiset


Kesä on kohta lopuillaan eikä ketään varmaan enää kiinnosta itseruskettavat, mutta jos nyt kuitenkin vilauttaisin ne tuotteet, joilla itse yritin kesän alussa sävytellä ihoani. Kokeilin ensin Nivean Sun Touch -geeliä, joka sopii niin kropalle kuin naamallekin. Tuotteen koostumus on tosiaan geelimäinen ja läpinäkyvä. Epäilinkin aluksi, että olisi vaikea tietää, mihin tätä on levittänyt, mutta geelin tuntee ihon pinnalla vielä pitkään laiton jälkeen, joten se ei ollutkaan ongelma. Tämä oli siitä turvallinen tuote, että sävyn tummuminen kesti useita päiviä (päivittäisella voitelulla siis) eikä siis heti ensimmäisellä laitolla saanut aikaan mitään Bahama-päivetystä. Ajan mittaan tummuusasteesta tuli hyvä ja luonnollinen, mutta kyynärtaipeideni sisäpuoli jäi jostain syystä ilman väriä tai sitten siitä lähti nopeammin väri tai jotain (tästä on jo yli kuukausi, joten muistissa heittää jo), joten luovuin tästä saadakseni taas ihan normaalin, laikuttoman ihon enkä sitten enää aloittanut rusketusprosessia alusta. Silti tämä oli hyvä tuote. Kaula oli tietty se ikuinen ongelma, sillä se laikuttuu helposti, jos siinä on itseruskettavaa (kaulan putsaus kasvovedellä on osasyy).


Kokeilin myös paljon kehuttua Lorkun Sublime Bronze -kuivasumutetta, joka olikin kelpo tuote. Kuivui heti, levitys oli helppo eikä käsiä tarvinnut sotkea. Ohjeissa lukee, että rusketuksen syventymistä pitäisi odottaa pari päivää ja sehän oli minulle, rusketusnarkkarille, iso haaste. Ensimmäisen kerran jaksoin odottaa, mutta väriä ei tullut nimeksikään. Sitten laitoin tätä lisää ja heti seuraavana päivänä lisää ja katastrofi oli taattu. Jalat olivat ihan laikukkaat. Sain traumoja ja hylkäsinkin itseruskettavat koko loppukesäksi ja rantailuista huolimatta olen kalpea kuin aave. Että sillä tavalla. En vain osaa ikinä lopettaa ajoissa :/ Tuotteen tuoksu oli muuten hyvä.

Niinpä nämäkin tuotteet pölyttyvät nyt kaapissa, kun yritän kerätä itsehillintää niiden normaaliin käyttöön.

1 kommentti:

  1. Mulla on niin vaalea iho, että tuo Nivea aiheutti jo kahden rasvauskerran jälkeen kunnon trailer-trash-lookin. Ei kiva, mutta yhden kerran jälkeen tulos oli loistava. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!