keskiviikko 4. elokuuta 2010

Baby Nails


Avonin Vintage Blue ja Pastel Pink ovat aivan ylisupersöpön sävyiset kynsilakat. Sävyt ovat juuri sellaiset, joilla koristellaan vauvan huone sukupuolen selvittyä. Baby Blue ja Baby Pink parhaimmillaan siis.


Oli kai aika selvää, että Vintage Bluen saatuani minun oli pakko kokeilla tällaista lakkausta. Tulos olisi varmasti ollut ihan hauska, jos a) kynteni olisivat tasapituiset ja b) lakkaus olisi onnistunut ilman sotkuja. Tuosta a-kohdasta jaksan muistuttaa niin kauan, että kynteni kasvavat täyteen loistoonsa ja tuosta b-kohdasta muistutan ilmeisesti aina, sillä en kai vaan osaa enää lakata kynsiäni.


Minun oli tarkoitus peittää epätasaisuudet jollain glitterillä tai muulla vastaavalla, mutta en uskalla ennen kuin olen hankkinut kynsilakanpoistoainetta lisää. Palailen asiaan, jos keksin jotain muuta hauskaa.

Ei kyllä noilla kynsillä tee mieli tehdä kynsipostauksia, mutta en ole viime päivinä liiemmin meikkailutkaan, joten asiasta on vähän pulaa.. Olisin halunnut esitellä MSCHICin tilaukseni, mutta yllättäen tilauksen saapuminen kestää ja kestää ja kestää... Flaschback.

3 kommenttia:

 1. MSCHIC:n toimitukset kesti aina niin kauan että luovuin koko puljusta tilaamisesta, en jaksa odotella niitä tuotteita niin kauan...

  VastaaPoista
 2. Toi vaaleensininen on aivan IHANA !!!

  VastaaPoista
 3. Ruu: Saattaapi käydä täälläkin noin... Kun kaikki muut kaupat lähettää tuotteensa ennätysnopeasti, niin MSCHIC vaan junnaa ja junnaa... Huoh..

  tahma: niin on :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!