lauantai 7. elokuuta 2010

Leivottu kestämäänThe Body Shopin valikoimiin on viime aikoina ilmestynyt jos jonkinlaista kivaa. Ihanuuksien joukosta löytyy muun muassa joukko supersöpöjä luomivärejä.


Suosikkieni joukkoon nousikin tämä pariskunta: Baked-to-Last -kokoelman Quartz & Moonstone.


Ihana Quartz on sekoitus hehkeää vaaleanpunaista (joka hohtaa livenä ihanasti!) ja tummaa puna-musta-sekoitusta. Aivan mahtava sävy-yhdistelmä!


Moonstone taas sisältää aivan täydellisen vaalean (joka on myös korostusväriksi mainio) sekä tummahkon ruskean. Aivan ihana arkimeikkipaletti tämäkin.


Näissä ei ole mitenkään ihan älyttömästi pigmenttiä, mutta kerrankin se ei haittaa. Näillä saa aikaan juuri sopivan vahvuiset meikit esimerkiksi töihin tai kouluun. Faktahan on se, että jos luomiväri on täysin tulvillaan pigmenttejä, sillä sohii helposti liian dramaattisen meikin arkena, joten nämä ovat helppoja meikkejä myös aloittelijoille.


MUTTA: Kuten näkyy, kyllä näillä saa voimakkuuttakin. Tuossa ekassa kuvassa olin sutinut luomarit siveltimellä ja jälkimmäiseen lisäsin niitä sormin. Kuvasta ei ihan ehkä näekään, miten paljon voimakkuus oikeasti lisääntyikin, varsinkin vaaleanpunainen jäi nyt vähän hämärän peittoon, mutta silläkin saa kyllä väriä simmuihin.

Tällaiset luomivärit ovat kyllä oikeastaan parhaita, joissa voimakkuutta pystyy helposti säätelemään. Näillä saa helposti tehtyä töihin luonnollisemman meikin, mutta iltamenoihinkin saa tehtyä sitten näyttävämmän meikin.

Värejä tähän kokoelmaan kuuluu muitakin, muun muassa vihertävä ja rusehtava paletti. Kokoelmaan kuuluu myös poskipunaa ja aurinkpuuteria ja tuotteet on suunniteltu hylkimään jopa vettä. Onko joku muu ihastunut Bodarin meikkeihin?

6 kommenttia:

 1. Onpa somia sävyjä ja kauniita paletteja :). Itse en osta Bodarista juuri mitään, kolme vanhaa luomiväriä omistan ja jonkun käsirasvan mutta harvoin siellä tulee edes pyörähdettyä. Ei sieltä sitten kuitenkaan itselleni löydy mitään ja luomiväreilläkin on ihan mukavasti hintaa... :)

  VastaaPoista
 2. Panda: Totta, että hintaa löytyy esim. markettimerkkeihin verrattuna, mutta kyllä nuo kestääkin kai paremmin ja Bodarilla on kuitenkin etiikka kohdillaan :)

  VastaaPoista
 3. Ne BTL-poskipunat ovat vieneet sydämeni. Mulla on niistä tosin vain toinen, mutta seuraavan palkkapäivän koittaessa on ehkä pakko hakea pois se toinenkin. Ja ehkä myös ne aurinkopuuterit... Luomiväritkin näyttivät kivoilta, mutta niiden ostelun olen onneksi osannut jättää muille, koska entistenkin käyttämisessä on ihan tarpeeksi tekemistä. :)

  VastaaPoista
 4. Gloss, tarkoitatko tuolla etiikalla firman emmetestaaeläimillä- mainoslausetta? The Body Shopin omistaa kuitenkin ei-niin-vihreä-L'oreal vaikka Body on sanonut olevansa itsenäinen pulju mutta kuitenkin... :P En osaa itse kuitenkaan pitää Bodyä enää niin putipuhtoisena liikkeenä tuon Lorkun tekemän aluevaltauksen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Panda: No, sitäkin plus sitä, että liki kaikki tuotteet sisältävät jotain reilun kaupan juttuja, joista en kyllä mitään ymmärrä :/ Itse miellän Bodarin eettiseksi firmaksi, mutta tosiaan ymmärrän, jos Lorkku-yhteys saa epäilemään muuta... Mene ja tiedä noista jutuista... :o

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!