tiistai 10. elokuuta 2010

Viivoitellen


Tässä yksi esimerkki, mitä taannoisessa postauksessa esitellyillä luomareilla voisi tehdä. Eli kyseessä The Body Shopin Baked-to-Last -kokoelman luomiväri sävyssä Quartz, tosin tuo vaaleanpunaisuus ei kovin hyvin tule esille.


Rajausta yritin tehdä MSCHICin Eye Stainin Hot Chocolate -sävyllä, mutta liekö vika tuotteessa vai siveltimessä, sillä lopputulos ei ollut hyvä. (Apua, mitä ilmeitä joudun kameran edessä tekemään, että saan yläluomen näkyviin, se kun ei normisti oltaessa näy, kun silmän on niin typerän mallinen... Jos joku näkis, niin naurais mun ilveilyille...) Ripsiä ei taaskaan ole taivutettu.


Sudin päälle Pretty.fistä tilatulla Maybellinen Liner Expressillä ja tulos parani huomattavasti. (Tuossa slmäkuvassa siis on jo tätä Liner Expressiä päällä.)


Liner Expressin koostumus on hyvä ja sitä on todella helppo käyttää. Aivan silmän sisänurkkaan asti pystyy vetämään tasaisen viivan. Yksi parhaista eyelinereista, jota olen kokeillut (ja superhalpa Prettyssä!). Oma sävynihän on tummanruskea. Ja niin, tämä on todellakin vedenkestävä, tuota viivaa sai hinkata tosissaan, että sai sen pois, ei siis lähtenyt ihan huuhtelemalla :)


Ainoa outous tässä on se, että tuo kultainen osio ei suinkaan ole korkki vaan se säiliö, jossa liner-nestettä itse asiassa on. Tähän oli kaikista vaikeinta tottua, sillä olin jatkuvasti ottamassa kultaisesta osiosta kiinni ja viemässä sitä silmälle. Weird!

2 kommenttia:

  1. Tuo on ihana liner! Käytin sitä jo yli 15 vuotta sitten (omg!). Nykyisin en käytä enää lineria, harvoin ehkä jos ulos lähtee, mutta jos käyttäisin, kyseessä olisi ehdottomasti tämä!

    VastaaPoista
  2. La Petite Princesse: Joo, ehdottomasti tuo on kyllä yksi parhaista, ellei paras, mitä olen minäkään kokeillut!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!