lauantai 14. elokuuta 2010

Laatikoiden syvyyksistä

Joskus hyviä huulikiiltoja ei tarvitse etsiä kaupasta asti, riittää kun tutkii laatikoitaan aina silloin tällöin. Toivottavasti en näitä jo ole blogissani esitellyt (en ainakaan muista), sillä aika ajoin kaivan nämä käyttöön. Nyt kuitenkin heräsin siihen, että seuraavaksi esitellyt kiillot ovat oikeasti enemmän kuin jees.


Äidiltäni olen joskus saanut tuliaisiksi Hongkongista (näin muistelen) tämän kiillon, josta kaikki tiedot ovat jo oikeastaan kuluneet pois. Sävy 104 tämä näyttäisi olevan, mutta muut tiedot ovat kiinaksi. Olin lukevinani tuosta "Beauty Art Jewelry Gloss", mutta näillä tiedoilla en saanut googlattua sen enempiä.


Joka tapauksessa tämä on ihana nudekiilto kultahippusin varusteltuna. Kuvissa näyttää vähän turhankin nudelta, oikeastaan enempi sellainen punertava nude. Mutta tuntuu riippuvan kovasti huulten omasta kulloisestakin sävystä, valaistuksesta, onko meikkivoidetta alla yms. Koostumus on ohut eikä tämän luulisi pysyvän huulilla kauaa, mutta syömisenkin jälkeen tätä vielä huulilla kuitenkin oli. Yllättävää, mutta ehdottomasti plussaa. Pigmenttiäkin väristä löytyy, joten ei kyllä mitään valittamista. Tykkään vallan valtavasti.


Sama kiilto löytyy vaaleanpunaisena versiona, joka yllättäen on vienyt sydämeni vielä enemmän. Tämän sävy on 107.


Kiva, vaalea kiilto, johon pätee samat fysiikan lait kuin tuohon edelliseenkin. Pysyy yllättävänkin kauan, ja on jopa vähän söpömpi väri vielä! Ja näiden kiiltojen kanssa huulet tuntuvat ihanan pehmeiltä ja siloisilta. Ja kyllä muuten sitten kiiltoa riittää!

Tunnistaako joku nämä kiillot? Saako näitä muualtakin kuin Kiinasta?


Noiden vaaleanpunaisten huulten kanssa sopii tässäkin postauksessa esitelty The Body Shopin Quartz-luomarilla tehty meikki, jota en saa vaan toistettua kuviin samanlaisena kuin livenä :( Mutta täytyy myös tunnustaa, että en ole kovin huolellinen silmämeikkaaja. Tämä johtuu siitä, että käytän laseja eikä niiden takaa minun mielestäni näe muutenkaan kovin hyvin meikkiä (saatika sitten raskaiden luomieni vuoksi), joten panostus on usein aika vähäinen. Ylimmästä silmäkuvasta huomaa, ettei meikistä näe mitään silmän ollessa appoisen auki. Mutta siis, lähinnä kai tarkoitin, etten saanut kameralla napattua tuota luomivärin hehkua kuvaan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!