perjantai 13. elokuuta 2010

Plussapalloja


Kun nyt tuli sitä YSLin luomiväripalettia tylytettyä, niin jaetaan nyt ruusujakin. Olen jonkun verran rakastunut Golden Gloss -kiiltoon sävyssä 19 Golden Petal. Se on crememäinen, vaaleanpunainen kiilto kultaisin hippusin varusteltuna.


Nyt tuli laitettua aika urakalla sitä huuliin kuvia varten, mutta normaalisti selektiivisen kosmetiikan kiilloissa on se huono puoli, ettei niitä raaski käyttää. Ne ovat kuitenkin niin arvokkaita, ettei niitä joka päivä viitsi lutrailla. Esimerkiksi Diorin ja Lancômen kiillot ovat ihania myös, ja niitä joskus käytin, mutta käytän kiiltoja kuitenkin päivittäin ja arvokkaampien tuotteiden käyttö voisi vähän kirpaista. Varsinkin kun kiillot muutenkin kuluvat nopeasti.

No, anyways, tässä on tuote, josta tykkään, vaikkakaan en tiedä, onko tämä jotain niin ihmeellistä kuitenkaan, että maksaisin tästä jatkossakin enemmän kuin vaikkapa Goshin kiillosta. Mutta kaipa kauniista hylsystä ja hyvästä sävystä voi jotain maksaa. Tämä ei kuitenkaan tunnu yhtä pysyvältä huulilla kuin esimerkiksi Juicy Tubesin tahmaiset kiillot. Mutta se voi johtua tuosta crememäisyydestä.

Nippelitietona kerrottakoon, että tämä Golden Gloss tuoksuu ihan (pilaantuneelle) vesimelonille.


Toinen YSLin hyvältä vaikuttava tuote tulee tässä. En ole tätä vielä kokeillut, mutta kyseessä on vedenkestävä vaahtoluomari sävyssä 19 Riviera Blue. Mukana tulee pieni suti. Ja itse pakkaushan on supertyylikäs.


Tämä on tosissaan kirkkaansinistä vaahtoa ja lupaapa tuote tosiaan olla vedenkestävä.


Kovin helposti tämä ei kädestä lähtenytkään, joten taitaapi YSL lunastaa lupauksensa. Tällä kertaa löytyi jopa pigmenttiä, joten voin kertoa, että olen toistaiseksi tyytyväinen. Vielä kun keksisi, miten tätä käyttäisi. Tämä kuului vissiin kesäkokoelmaan.

Pointtini on, että selektiivinen kosmetiikka on ihan samanlaista kuin markettikosmetiikka. Joukosta löytyy niin helmiä kuin sikojakin. Tämänpä vuoksi en ymmärrä ihmisiä, jotka suin päin ostavat jotain vain, koska se on merkkituote. Tässä nyt tuli kuitenkin pari kivalta tuntuvaa YSL-tuotetta. Muita selektiivisen kosmetiikan helmiä, joita omistan, ovat Diorin kynsilakka, jolla saa jo yhdellä kerroksella peittävää jälkeä, Lancômen silmämeikinpuhdistusaine, joka on yhtäaikaa sekä hellävarainen että tehokas sekä Estée Lauderin silmämeikinpohjustaja. Ja niin kuin sanoin, niin Diorin ja Lancômen huulikiillot olen myöskin todennut aikanaan loistaviksi. Pääasiassa pitäydyn kuitenkin edullisessa kosmetiikassa, sillä yleensä sieltä löytyy halvemmassa purkissa tuleva vastine vähemmällä rahalla.

3 kommenttia:

  1. Mulla on kans yksi tuon sarjan YSL:n huulikiilto ja maku on aivan jäätävä! Mulla tuli siitä kyllä mieleen basillika, joka ei myöskään houkuttele huulikiiltomakuna =/

    VastaaPoista
  2. Heh, mulla on kans yks YSL kiilto (Golden Fuchsia muistaakseni).. Siinä haju on jonkin asteinen teollisuus-vadelma. :D Pieni ylläri oli kun ekan kerran aloin käyttämään..

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!