torstai 26. elokuuta 2010

2 x vaaleammat silmänaluset


Nyt on aika hehkuttaa Prettystä tilaamaani Maybellinen Age Rewind -ihanuutta, jossa ovat valo- ja peitevoide samassa. Tämä valaisee koko kasvot, kun tätä levittää silmien alle. Ja olen myös tämän tuotteen kanssa viis välittänyt siitä, ettei valovoidetta saisi laittaa koko silmien alle vaan vain sisänurkan alle... Minulla ei oikeastaan ole silmäpusseja, joten en koe, että tämä levitystaktiikka nyt erityisesti korostaisi niitä.

Tämän päässä on tällainen pieni reikä, josta tätä voi levittää kämmenselälle juuri haluamansa määrän ja sutia sitten silmänalusille, amorinkaareen (tosin silmänympärysiholle tämä vain on tarkoitettu) ynnä muualle siveltimellä. Tuote on riittoisa ja siis aivan ihanan täydellinen pelastus väsyneille aamuille. Brighteninig + lifting -efektiä lupaa tämä. Ja "visibly firm under eye are" löytyy lupauksista myös. Prettystä tämän saa nyt muutamalla hassulla eurolla, joten en voi muuta kuin suositella.


Toinen vastaava lempparini on Rimmelin Match Perfection, joka niin ikään sekä peittää tummat silmänaluset että valaisee ne ihanasti.

Tämä levittyy pienen sudin avulla, joten levitys käy todella näppärästi.


Tässä ero levitystavoissa: eli vasemmalla tuo Maybelline, jonka joutuu laittamaan tosiaan kämmenselälle noin ja siitä sitten jatkamaan hommaa siveltimen kanssa kasvojen iholle. Rimmelin pystyy heti levittämään aika hyvin, mutta kyllä minä sitäkin tasoittelen sormivoimin.

Kumpaakin tuotetta voin lämpimästi suositella.

1 kommentti:

  1. Itselleni olen löytänyt täydellisen tuotteen tummille silmänaluille Garnier sävytetty Roll-on! Se peiittää juuri sopivasti ja on muutenkin helppo levittää! Kun rahatilanne korjaantuu niin voisi noitakin kokeilla :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!