perjantai 27. elokuuta 2010

Lancômesta Lumeneen


No niin, nyt on aika esitellä tuote, joka mullisti elämäni. Olen aina käyttänyt Lancômen Bi-Facil -silmämeikinpoistoainetta, mutta toki edullisempi tuote olisi miellyttävämpi lompakolle. Yleensä kaikki muut litkut vain ovat saaneet silmät punoittamaan ja silmänympärysihon kuivumaan. Mutta Lumenen lahja maailmalle ja eritoten minulle on merkin silmä(ja-huuli)meikinpoistoaine vedenkestävälle meikille. Se on superhellävarainen eikä aiheuta mitään oireita simmuilleni. Ja totta kai siitä löytyy myös se tärkein ominaisuus eli se poistaa silmämeikin todella, todella hyvin.

Minun ei tarvitse enää koskaan tuhlata Lancômeen sitä kolmeakymppiä kerralla, vaan voin ostella halvempaa. Aivan kuin Bi-Facil, tämäkin on sheikattava tuote eli pitää siis ravistaa kunnolla ennen käyttöä, jotta sekoittuu hyvin. Tämä näyttää myös samanlaiselta siniseltä kuin Lancômen puteli, mutta tässä pelkkä pullo on sininen ja itse aine läpinäkyvää. Lancômessa juttu on toistepäin.

Ei varmaan tarvitse ihmetellä, miksi tämä tuote pääsi tuonne sivulaidan suosikkilistaan. Love it, love it, love it!

4 kommenttia:

 1. Itellänikin on tuo meikinpoistoaineena ja tykkään siitä todella!

  VastaaPoista
 2. Oletko kokeillut L'oréalin vastaavaa? Itse epäilen suurta salaliittoa ja olen varma, että se on Bi-Facilia erinäköisessä purkissa. Tuo Lumenekin on tosi hyvä, mutta L'oréal taisi olla vielä euron halvempaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Kyseinen putsari löytyy myös minun peilikaapistani (olen ostellut tuota jo ööm.. aika monen vuoden ajan kuitenkin) ja olen ollut tyytyväinen :).

  Joskus ostin pikkupulloversioita kätevän kokonsa puolesta mutta huomatessani tuplakokoisen pullon olevan euron halvempi nih siirryin sitten siihen. Pikkupullo kulkee nykyisin matkoilla mukana ja isoa kulutan kotikäytössä :).

  VastaaPoista
 4. Hannukkaz: On kyllä ihan törkeän hyvä putsari!

  .Nekku: En ole kokeillut, mutta uskon kyllä kaikki kosmetiikkafirmojen salaliittoteoriat! Ihan varmasti kuluttajaa ku**tetaan noissa selektiivisissä merkeissä paljonkin.... Pitääkin kokeilla tuota Lorkkua. Kiitos vinkistä!

  Panda: Aika törkeää, jos pikkupullo on kalliimpi!! :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!