tiistai 24. elokuuta 2010

Cientastic!


Lidl-ostoksia jälleen kerran. Tajusin vihdoin ostaa uuden kynsilakanpoistoaineen, sillä edellinen X-tra-versio lähenee loppuaan ja Konadin omaa haluan säästellä Konad-juttuja varten. Ja tämä Cienin puteli on kaiken lisäksi asetonitonta, joten jee! Käsisaippuan virkaa tulee jemmaan odottamaan jo kolmas Cien-saippua peräkkäin, tällä kertaa keltainen Milk&Honey.

Ei minulla sitten muuta asiaa ollutkaan tällä erää. Aika säälittävää, mutta halusin vaan kertoa, mitä kaikkea kivaa Lidlistäkin saa ;) Kynsilakanpoistoaine maksoi n. 1,50 e, saippuan hintaa en muista, mutta eipä se varmaan kovasti kalliimpi ollut. Jemmoissa on muuten myös Cienin muotovaahto, jota en ole edes korkannut vielä.

Tiedän, että juttujen taso on taas laskenut, mutta yritän tsempata. Ainakin pitää yrittää muistaa tehdä mahdollisimman pian postaus siitä yhdestä ihanasta valo-/peitevoiteesta, joita saa täältä. Ja alennettuun hintaan edelleen... Ai niin, ja se James Brown Londonin kuivashampookin on käytetty loppuun ja siitäkin varmaan pitäisi kertoa. I'm working on it... Niin, ja ylläripylläri löysin korvaavan tuotteen ikisuosikilleni, Lancômen Bi-Facil -silmämeikinpoistoaineelle, jota olen käyttänyt siis koko elämäni. Nyt löysin halvemman tuotteen, joka poisti vedenkestävän meikin, mutta hellävaraisesti! Tähän mennessä ongelmani on ollut, että kaikki muut silmämeikinpoistoaineet - paitsi Lancôme - saavat silmäni punoittamaan. Mutta siitäkin lisää myöhemmin.

Ja havaitsin, että jemmoissa on about 100 meikkivoidetta (kyllä, liioittelin vähäsen), joista voisi pari sanaa kirjoittaa. Pari uutta, kivaa suosikkiakin on löytynyt. Koska aika ja halu ei riitä niiden kuvaamiseen käytännössä eli kasvoilla, voisin yrittää toteuttaa jonkun plus ja miinus -tyyppisen postauksen aina muutamasta tuotteesta kerrallaan. Minulla on viime kesältäkin (2009) vaikka kuinka monta voidetta lähes käyttämättöminä lojumassa laatikossa, kun ne ovat niin tummia, ettei niitä voi käyttää nyt. Silloin olin häitä edeltäneen solkkukauden ansiosta ruskeimmillani. Enkä nyt tänä kesänä ruskettunut tarpeeksi niitä voiteita käyttääkseni... mikä muuten harmittaa minua edelleen. Vuosisadan kuumin kesä enkä onnistunut taltioimaan minkäänlaista päivetyksen tasoa iholleni, huoh isolla hoolla eli Huoh!!

3 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuota Cienin kynsilakanpoistoainetta ja se haisi mun mielestä ihan järkylle! :O Poisti ihan ok, mutta tuoksu oli tosi voimakas eikä todellakaan mikä hyvä =/

  VastaaPoista
 2. En ookkaa enne kunnolla tajunnu että lidlissäkin on tollasia :D Voishan niitäkin kokeilla!! Mut hei tee niistä meikkivoiteista postausta, tahtoo tietää mitä ostaa kun itellänikin on jonkin osto eessä!

  VastaaPoista
 3. Nonnu: Itse en ole vielä tuoksutellut, mutta pitääpi hankkia pyykkipoika nenään varun vuoksi :)

  Hannukkaz: Joo, Lidlissä on vaikka ja mitä :) Yritän tehdä meikkivoidepostauksen/-postauksia mahd. pian!

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!