sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Wellan Repair (vs. Super Strength)


Nyt on yksi tässä postauksessa esitellyistä Wellan tuotteista saatu loppuun kulutettua. Tai no tämä tapahtui jo ajat sitten, mutta jotenkin en vain saanut aikaiseksi vielä kirjoittaa kunnon raporttia. Olen myös laittanut tämän postauksen julkaistumaan, ottanut sitten pois ja julkistanut taas. Jos tämä nyt on julki, niin kai olen vihdoin päättänyt get it over with. En vain saanut asioita järkevästi ylös.

Halusin nimittäin vertailla vähän aiemmin käyttöön ottamaani Paul Mitchellin Super Strength -tehohoitsikkaa tähän Wellan Repair-tehohoitoon. Kumpikin on kuitenkin jokseenkin korjaileva hoitoaine. Keskityn nyt kuitenkin enemmän Wellaan, kun SS oli vähän mitäänsanomattomampi tapaus.

Wella on koostumukseltaan sileää, pehmeää, paksua ja täyteläistä. Ja tuoksuu samalta hyvältä kuin muutkin testaamani Wella-tuotteet!
Wellassa on paljon lyhyempi INCI eikä noista inceistä muutenkaan mitään ihmeellisiä yhteneväisyyksiä löydy. Ja täytyy sanoa, etten erityisemmin edes kiinnostunut noista listoista. En siis ole tutkinut niitä sen tarkemmin. INCIen erot kuitenkin näkyivät selvästi tuotteiden koostumuksissa. Siinä missä Mitchellin SS vaan humahti tukan sisään jättäen tukan takkuiseksi (märkänä siis), Repair jäi siihen pinnalle ja selvitti hiukset hetkessä. Kuitenkin myös SS:n jälkeen tukka oli iisi harjata, joten siinä mielessä ero ei ollut käänteentekevä. Koostumukseltaan pehmeämpi ja täyteläisempi Wella kuitenkin miellytti enemmän. Minua aina arveluttavat tuollaiset hoitsikat, jotka imeytyvät saman tien tukan kätköihin ja aina saa arvuutella,että pitäisikö laittaa lisää ja huuhdellessa saa kummastella, että onkohan nyt kaikki aineet varmasti pesty pois. Kaikki muut Super Strength -sarjan tuotteet ovat miellyttäneet minua suuresti, mutta tämä ei aiheuttanut mitään hallelujia kyllä. Ainakaan vielä.

Minulla ei siis ole sen kummallisempaa sanottavaa tuosta Paul Mitchellista, sitä on vielä runsaasti jäljellä, joten ehkä löydän siitä jotain jännää. Tässä vaiheessa se on perushoitsikka eikä edes paremmasta päästä.


Tuosta Wellasta voisin sen verran vielä sanoa, että latvukset näytti aika hyvältä käytön jälkeen. Yleensä käkkäräsäkkärätukka oli suht siloinen. Tuossa kuvassa ei ole siis käytetty mitään aineita, pesty vaan ja laitettu Repair-tehohoitoa. Tukan kuivuttua ja harjaamisen jälkeen näyttää tuolta. Minun tukakseni näyttää ihan hyvältä. Repair on silti minun kirjoissani aika perustehohoitsikka, mutta sieltä paremmasta päästä.

Kuten huomata saattaa, aika köykäinen arvio tällä kertaa...


...mutta mikä hauskinta, Repairissa on täsmälleen samat ainesosat kuin samaan aikaan lanseeratussa, kosteutta lupaavassa Wellan Moisture-tehohoitsikassa, mutta alkupää on vain pikkuisen eri järjestyksessä. En tosiaan jaksanut vielä käydä listoja sen tarkemmin läpi, kun en ole vielä Moisturea testannut, mutta jännä nähdä, onko näillä mitään eroa käytössä. Siitä sitten lisää testin jälkeen. Otan sen nythetipaikalla käyttöön. Ehkä sitten jaksan keskittyä noihin INCI-kaksosiinkin :)

Repair oli blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!